Med en topp motivert Solskjær tilbake som trener, skulle de kjempe om gullet. I stedet snakkes det om krise i Molde

- Når det ikke går som du vil, blir det rykter og spekulasjoner, sier Vegard Forren (28).

OPPGITT: Det har vært mye frustrasjon i Molde-rekkene denne sesongen. Vegard Forren (med utslåtte armer) håper det snur mot Vålerenga på Ullevaal i kveld. Harmeet Singh til høyre. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
OPPGITT: Det har vært mye frustrasjon i Molde-rekkene denne sesongen. Vegard Forren (med utslåtte armer) håper det snur mot Vålerenga på Ullevaal i kveld. Harmeet Singh til høyre. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har scoret nok mål. Men vi har også sluppet inn altfor mange mål, sier midtstopperen til Dagbladet.

I går landet han og de andre Molde-spillerne i Oslo. Klokka 19.00 i kveld er Vålerenga motstander på Ullevaal. Kampen går i en Norway Cup-uke, og for en gangs skyld er det ventet 15000 tilskuere på Ullevaal.

Det er to desperate lag som møtes. Molde har skuffet mest med 9. plass. Men også Vålerenga har prestert langt under forventningene.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer