Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Med Huseklepp tilbake ble Stadion fylt til randen

Men andre stjal showet da Brann vant igjen.

Brann - Haugesund 3-2

(Dagbladet): Fullsatte tippeligatribuner er et sjeldent skue i disse tider.

Brann Stadion var imidlertid fylt til randen til kveldens kamp mot Haugesund, litt på grunn av det flotte været, men mest fordi Erik Huseklepp vendte hjem etter snaue to år i utlandet.

Det var likevel andre Brann-spillere som gikk i bresjen da rødtrøyene tok sin fjerde seier på de fem siste kampene - og krøp helt opp til fjerdeplass på tabellen.

FØRSTE I BRANN-TRØYA: Fredrik Nordkvelle sørget for 2-0 etter et fint Brann-angrep etter 58 minutter - hans første i den røde trøya. 
 Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
FØRSTE I BRANN-TRØYA: Fredrik Nordkvelle sørget for 2-0 etter et fint Brann-angrep etter 58 minutter - hans første i den røde trøya. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Men det var med et nødskrik, til tross for at Brann ledet 3-0 med 25 minutter igjen å spille.

Nikola Djurdjic reduserte både én og to ganger for Haugesund, og i sluttminuttene trykket gjestene voldsomt på for en utlikning. Innbytter Pontus Engblom ble faktisk spilt alene med Piotr Leciejewski, men en strålende blokkering fra en Brann-forsvarer hindret Haugesund-utlikning og det som ville vært en småflau Brann-kollaps.

- Det ble mer spennende enn det burde vært. Vi slapp dem unødig inn i kampen etter at vi egentlig hadde punktert den. Det får vi lære av, men totalt sett leverer vi nok en sterk kamp, sier trener Rune Skarsfjord i et intervju vist i Dagbladets livesending.

Han ga berettiget ros til Amin Askar, som scoret to av målene for rødtrøyene. Først en tap-in etter godt forarbeid av Birkir Sævarsson, og så en kanon i hjørnet på pasning fra Fredrik Nordkvelle. Sistnevnte scoret for øvrig sitt første seriemål i Brann-trøya da han satte inn 2-0 etter et fint Brann-angrep.

MIDDELS DAG PÅ JOBBEN: Erik Huseklepp glitret ikke, men hans tilbakekomst hadde lokket bergenserne tilbake til Brann Stadion i hopetall. En fullsatt arena fikk se Brann vinne sin fjerde kamp på de fem siste, og klatre til 4. plass på tabellen. 
 Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
MIDDELS DAG PÅ JOBBEN: Erik Huseklepp glitret ikke, men hans tilbakekomst hadde lokket bergenserne tilbake til Brann Stadion i hopetall. En fullsatt arena fikk se Brann vinne sin fjerde kamp på de fem siste, og klatre til 4. plass på tabellen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Skarsfjord valgte likevel å framheve noe annet enn scoringene da han snakket om Askar.

- Han har vært bra på det området (scoringer), men jeg er mer opptatt av alt det andre han gjør. Han springer ufattelig mye og kroner det med scoring. Det synes jeg han fortjener, sier han.

FKH-trener Jostein Grindhaug måtte se laget sitt tape borte for tredje gang på rad, og bli passert av Brann på tabellen.

- Vi er litt for ujevne gjennom hele kampen, og dårlige i enkelte perioder. Vi greier å reise oss og spiller god fotball på slutten. Med litt marginer kunne vi tatt poeng, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media