Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Med i tetkampen

Suzann Pettersen (22) konstaterer at hun er tilbake på vinnersporet etter første dag av Evian Masters.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

EVIAN (Dagbladet): Suzann ligger på en 16. plass etter første dag av storturneringen, ett slag under par. Hun burde vært to. På det 18. hullet slo hun seg inn på green med en sjuerwood fra 190 meter, og hadde en eaglesjanse på par 5-hullet. Ballen stoppet én meter før hullet, og om birdiemissen sier hun til Dagbladet:

- Sisteputten var ren slurv.

God følelse

Etter 10 hull var Suzann to over par. Innspillene satt ikke, og puttene ville ikke i koppen. Likevel var det et veldig avslappet golfess vi så på banen.

- Jeg hadde en god følelse med det jeg gjorde, men det tok en evighet før jeg satte den første birdien, sier Suzann.

Hun fikk birdie på hull 11 (par 4), 12 (par 4) og 15 (par 5), ligger fem slag bak Juli Inkster og Lorena Ochoa, og sier dette om sjansene framover:

- Jeg har meldt meg på til å vinne Evian Masters, sier Suzann. - Jentene foran meg går ikke på den samme måten i tre dager til.

Verdensener Annika Sörenstam gikk gårsdagen på par, og ligger på 31. plass. Den svenske jenta var utslitt etter alt maset da hun deltok på PGA-touren for menn. Suzann gikk sammen med Annika på den tredje dagen i US Open, og forstår godt hvorfor.

Fredfylt

- Mediekjøret mot henne i USA var uvirkelig, sier Suzann. - Jeg så på ansiktsuttrykket til Annika, da hun fikk nok et spørsmål om herreturneringen, at hun bare ville vekk.

Banen i Evian passer Suzann veldig godt. Utslagene hennes har vært bortimot perfekte, mens nærspillet med jern stadig mangler litt. Og slik skal det også være.

- Jeg føler meg veldig fit og opplagt. Suzann slår ut i dag klokka 11.10.

ENDELIG BIRDIE! Suzann Pettersen måtte vente til det 11. hullet på sin første birdie, og viste ekte glede da ballen satt i koppen. - Jeg føler meg veldig fit og opplagt, sier Suzann til Dagbladet.