Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Med Louis van Gaal som manager kommer ikke United til å vinne serien på ti år

Tidligere United-spiller ut mot nederlenderen.

TI ÅR: Tidligere Manchester United-spiller, Andrej Kantsjelskis, går nå ut og mener at Louis van Gaal ikke er den rette til å lede klubben.  Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB Scanpix
TI ÅR: Tidligere Manchester United-spiller, Andrej Kantsjelskis, går nå ut og mener at Louis van Gaal ikke er den rette til å lede klubben. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er neppe bare artig å være Manchester United-manager om dagen.

I går ble 63-åringen reddet av innbytterne mot QPR - i Uniteds første seier siden 2. juledag.

Tallenes taler for seg selv: Louis van Gaal er ikke bedre enn hva David Moyes var.

Etter 51 kamper med den tidligere Everton-manageren ved roret, var det nok.

Tidligere Manchester United-spiller, Andrej Kantsjelskis, går nå ut og mener Louis van Gaal ikke er den rette til å lede klubben.

- Jeg skjønner ikke den fotballen han forsøker å innprente hos spillerne hine. Jeg liker ikke måten de skaper sjanser med han som leder, de kommer ikke til å klare å konkurrere mot Chelsea og Manchester City, sier den tidliger United-spilleren ifølge Daily Mail.

Kantsjelskis levner ikke United noen sjanse de neste årene om nederlenderen fortsetter som manager.

- Med Louis van Gaal som manager kommer de ikke til å vinne serien på ti år, mener ukraineren.

Andrej Kantsjelskis spilte i United fra 1991 til 1995, før han gikk til Everton. 46-åringen er bekymret for klubbens framtid.

- Han kan kanskje endre noen av problemene ved å endre på personellet, men i det hele og det store tror jeg ikke gamlelaget mitt har lystige utsikter med han som manager, sier Kantsjelskis.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media