MED NESE FOR GULL. Denne trioen har seiersvitring foran lørdagens V75-løp på Biri. Michelle De Champs skal bestemme alt. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
MED NESE FOR GULL. Denne trioen har seiersvitring foran lørdagens V75-løp på Biri. Michelle De Champs skal bestemme alt. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Med nese for gull

Det lukter seier lang vei.

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster i jackpotomgang!

Dagbladets hovedbanker på Biri lørdag er Michelle De Champs.

-Det er jeg i utgangspunktet helt enig i, sier trener Jan Kristian Waaler.

Hoppa skal ut i V75-2 fra et perfekt startspor. I vogna sitter startspesialisten Vidar Hop. Han misser sjelden teten, når han har bestemt seg for å komme dit. Hop var også svært fornøyd med den siste treningsjobben til Michelle De Champs.
-Jeg sto ved siden av og så på. Hun har vel aldri fungert bedre, forteller Waaler til Dagbladet.

Operert

Michelle De Champs er en hest utenom det vanlige. Men hun har hatt sine problemer. Knesmerter ødela deler av hennes første sesong som tre-åring.

-Hun ble operert for andre gang i desember i fjor. Den første operasjonen var vel ikke helt vellykket. Men det virker som den siste har gjort kneet hennes helt smertefritt.
Det var et frynsete leddbånd som ble frisert litt. Og nå virker alt bra. Vedkommende som foretok inngrepet var svært fornøyd og kunne konstatere at leddbrusken var hundre prosent, forteller Waaler.

Tar teten

-Jeg tror ingen kan slå henne, hvis hun får teten. Greier hun ikke det, blir det straks verre på en bane som Biri. Men helt oppriktig så tror jeg det er lite sannsynlig at hun ikke får føringen.

Og da går hun en lav 1.13-tid på lørdag, sier Waaler.

-Alt virker bra etter den siste treningsjobben også. Hun har levert fine intervaller. Jeg vet at Pricey G.T. er god og gjorde jobben selv på Færjestad da hun vant sist. Men taper Michelle De Champs for Pricey G.T. på lørdag, har det skjedd et eller annet. Og det virker ikke slik, sier Waaler.

-Du kan trygt si at Michelle De Champs er dagens sikreste vinner, avslutter trener Jan Kristian Waaler.