Med overtid igjen ba Robben dommeren om å få slippe ydmykelsen

- Vi fikk juling.

(Dagbladet): 0-4 er Bayern Münchens styggeste hjemmetap i europeisk sammenheng noensinne, og det verste i det hele tatt siden 1979.

Det sårer stoltheten til verdens beste fotballag forrige sesong.

I sluttminuttene var det åpenbart at tyskerne ikke ville få noe mer ut av kvelden, og med et minutt igjen av overtiden gjorde Arjen Robben det tydelig for alle.

Han og Tim Kroos slo et par pasninger til hverandre på midten, ingen av Real Madrid-spillerne gikk i press, og nederlenderen løftet armene i retning dommeren, blås av dette nå. Xabi Alonso gjorde det samme, som for å innvilge Robbens ønske.

- Fikk juling - Vi fikk juling, vi må bare akseptere det, gråte litt, reise hjem og komme oss videre. Vi ble straffet knallhardt, men vi er nødt til å løfte oss, for vi har (den tyske) cupfinalen foran oss, sier Bayern-stjerna etter rekordtapet, ifølge fifa.com.

- Det handler egentlig ikke om hvor mye vi tapte med. Vi er dypt skuffet, og det er et hardt slag for oss. Vi skal ikke til Lisboa, og det er alt som teller. Vi må lære av dette før neste sesong, sier Robben.

Som med det kanskje melder seg på debatten som måtte komme etter disse semifinalene, om Pep Guardiolas ballbesittende stil er i ferd med å bli detronisert som den ledende fremgangsmåten i europeisk toppfotball.

Slakter Atletico og Chelsea Bayern München hadde ballen 64 prosent av tiden i går, men scoret null ganger. Og hjemme i Tyskland møter Bayern kritikk for å ha blitt for lite gjennombruddshissige, for omstendelige.

Da laget vant Champions League i fjor, hadde de i snitt 54 prosent ballinnehav, mot 69,6 prosent i snitt i år (før gårsdagens kamp). De scoret åtte ganger på dødball, mot null i år. De taklet mer, og laget flere frispark. Kritikerne av Guardiola ser et mønster de ikke liker.

Men en ting er sikkert, Arjen Robben kommer ikke til å se til de andre semifinalistene i Atletico Madrid og Chelsea for inspirasjon.

- Jeg bryr meg ikke om hvem av dem som går videre. Jeg så kampen sist, og jeg klarte ikke å fullføre. Den kampen hadde ingenting å gjøre med fotball, sier nederlenderen, ifølge ESPN.

- Jeg respekterer de to managerne (José Mourinho og Diego Simeone), og alle har sin måte å gjøre ting på, men jeg tror Real Madrid vil vinne Champions League, og jeg ønsker dem alt det beste på veien, sier Robben.