SJARMØR: Cristiano Ronaldo deler ut en signert fotball med personlig hilsen og et halskjede til Maria, som har vært sint på mora si. Men etter portugiserens innsats er hun heldigvis klar for å tilgi. Foto: C'è posta per te
SJARMØR: Cristiano Ronaldo deler ut en signert fotball med personlig hilsen og et halskjede til Maria, som har vært sint på mora si. Men etter portugiserens innsats er hun heldigvis klar for å tilgi. Foto: C'è posta per teVis mer

Med Ronaldos hjelp kunne Maria endelig tilgi mora si

Real Madrid-stjerna stilte opp i italiensk (!) pute-TV.

(Dagbladet): Det er ikke mer enn noen få måneder siden Cristiano Ronaldo laget overskrifter fordi han var trist og lei seg.

Hvorfor ville han ikke røpe, men det ble blant annet spekulert i at 26-åringen hadde havnet på kant med noen av lagkameratene og at han ikke lenger var på talefot med Marcelo.

Nå virker det imidlertid som om Ronaldo har lagt problemene bak seg. Og hva er da mer naturlig enn at han hjelper andre å løse sine uoverensstemmelser - i beste sendetid på italiensk TV...?

26-åringen brukte i hvert fall en fridag på å leke familieterapeut i programmet C'è posta per te - Du har mail - etter Real Madrids 1-2-tap mot Borussia Dortmund i Champions League.

Konseptet virker å være mye av det samme som da «Tilgi meg» rullet over norske TV-skjermer på 90-tallet, med Siv Stubsveen som programleder.

Den italienske versjonen blir ledet av Maria De Filippi, og denne gangen hadde hun besøk av en mamma ved navn Guiseppina og hennes datter Maria.

Guiseppina var trist fordi datteren hadde flyttet ut for å bo med faren, og i tillegg hadde kuttet all kontakt. Men Marias store forbilde er Cristiano Ronaldo, og med hjelp fra De Filippi og italienske Canal 5, greide hun å lokke portugiseren til programmet som en fredsmekler.

- Kan jeg få si én ting? sier Ronaldo til Maria, via tolk.

Det får han naturligvis, og budskapet er som følger:

- Jeg har fulgt med på historien din, og det er noe jeg ønsker å si av hele mitt hjerte. For å få et bedre liv framover, og fordi livet er så kort, vil ting bli bedre hvis du tilgir.

Så skriver Ronaldo «stort kyss» på en fotball til Maria, og gir henne et halskjede som åpenbart faller i god smak.

Mot slutten overtar mamma Guiseppina ordet, og spør datteren om hun kan åpne konvolutten og tilgi.

- Såklart, svarer Maria, og sørger dermed for gledestårer og happy ending.