NY TRENER: Lillestrøm presenterte sin nye trener for Åråsen før kampen.
Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix
NY TRENER: Lillestrøm presenterte sin nye trener for Åråsen før kampen. Foto: Stian Lysberg Solum / ScanpixVis mer

- Med så mange innslupne mål skal man egentlig rykke ned

LSK og FFK med trist kamp på Åråsen.

Det ble målløst i en trist kamp i tussmørket på Åråsen mellom Lillestrøm og Fredrikstad søndag.

Lagene fikk etter hver gode muligheter til scoringer, men solid innsats av lagenes keepere gjorde at kampen endte målløs. FFKs Arnold Origi og hjemmelagets Stefan Logi Magnusson stoppet alle forsøk.

Eneste spenning i kampen var hvilket av lagene som skulle ta 12. eller 13.-plassen på tabellen. I og med ett poeng til hvert av lagene ende FFK på plassen foran LSK. To poeng skilte lagene til slutt.

Da det gjensto snaue kvarteret ble lyset svakere. Dommer Tom Henning Øvrebø spurte de to kapteinene om det var OK å fortsette spillet til tross for litt dårligere sikt. Det var ja fra begge lagenes side. Ingen ville ut i noe nytt oppgjør neste helg.

Smilene og kommentarene satt da også løst på spillerbenkene og mellom trenerne Petter Belsvik og Tom Freddy Aune.

Lillestrøm avsluttet en begredelig høstsesong med en kamp uten scoringer. Siden Sarpsborg ble slått i den 19. serierunde er er blitt tre uavgjorte og ni tap. Dette førte også til at Henning Berg måtte gi seg to serierunder før slutt.

TRIST KAMP: Til og med fotografene kjedet seg på Åråsen kjedet seg i tussmørket.
Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix
TRIST KAMP: Til og med fotografene kjedet seg på Åråsen kjedet seg i tussmørket. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix Vis mer

- Man kan godt si at denne kampen er symptomatisk for en dårlig høst, sa LSK-trener Petter Belsvik til rb.no.

Den nye LSK-treneren fra neste sesong, svenske Magnus Haglund, ble presentert for Åråsen-publikummet før kampen. Han vet at han har en jobb å gjøre foran neste sesong.

- Først og fremst må vi begynne med den defensive organiseringen. At laget holdt nullen mot Fredrikstad er en bra trend vi må fortsette, sier Haglund til RB.no.

For 52 baklengsmål er altfor mange.

- Med så mange innslupne mål skal man egentlig rykke ned.

(NTB)