Med sju runder igjen å spille utbetaler bookmakeren pengene for United-gull

Trosser Ferguson etter milliontap i 1998.

KOBLET GREPET: Manchester United økte forspranget til fem poeng etter den seine 2-0-seieren mot Blackburn mandag. Her har Ashley Young nettopp skrudd inn 2-0 etter sesongens lengste angrep i Premier League - som varte i nesten to minutter og talte 37 trekk. Foto: EPA/PETER POWELL
KOBLET GREPET: Manchester United økte forspranget til fem poeng etter den seine 2-0-seieren mot Blackburn mandag. Her har Ashley Young nettopp skrudd inn 2-0 etter sesongens lengste angrep i Premier League - som varte i nesten to minutter og talte 37 trekk. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sju runder gjenstår i Premier League, men allerede nå betaler bookmakerselskapet Betfred ut premiepengene til tipperne som før sesongen spilte på Manchester United som ligamester.

Det til tross for det er 21 poeng igjen å spille om - og Uniteds forsprang ikke er større enn fem poeng.

Betfred-eier Fred Done frykter imidlertid ikke å gå på den samme smellen som han gjorde i 1998. Da punget han også ut til dem som hadde satt penger på United, på et tidspunkt der Alex Fergusons menn ledet med 12 poeng på Arsenal.

Men med en strålende innspurt var det London-laget som kunne juble til slutt - etter å ha vunnet ligaen ett poeng foran de røde djevlene. 

Har dummet seg ut før - I 1998 sa Fergie at jeg aldri måtte gjøre det igjen, men sir Alex trenger ikke å bekymre seg. Jeg tar ikke feil denne gangen. United er over mållinja med tanke på å ta tittel nummer 20. Selv med derbykampen i vente er fem poengs forsprang rett og slett for mye til at City kan hente det inn, sier Done til The Guardian.

Han er selv United-supporter fra Manchester, og har tapt penger på skråsikkerheten andre ganger også. I 2004/05-sesongen veddet han én million pund med bookmakerkollega Victor Chandler på at United ville havne foran Chelsea på tabellen. Men José Mourinho ledet blåtrøyene til suverent ligagull, 18 poeng foran United på tredjeplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer