Med skylapper på cigaren

Taktikken er tet hele veien.

VISER CIGAREN. Trond Anderssen har tro på seier med Showmethecigar. Kusk Lars Anvar Kolle i bakgrunnen har kjøreoppdraget. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
VISER CIGAREN. Trond Anderssen har tro på seier med Showmethecigar. Kusk Lars Anvar Kolle i bakgrunnen har kjøreoppdraget. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne 35 millioner i V75!

Det er onsdag og det er V75.
Det betyr at sjansen til å vinne 35 millioner kroner er der midt i uka.
Forutsetningen er at man er alene om å få sju rette.
Veien til suksess starter med å finne riktig banker.

Trener Trond Anderssen mener han har løsningen. Får han rett, og det samtidig kommer et par overraskelser i de øvrige løpene.er det bare å ta fram den store sigaren.

-Jeg har god tro på at Showmethecigar tar seg av oppgaven og vinner, sier Anderssen til Dagbladet.
-Forutsetningene er fine. Han er kjapp i starten,og jeg tror han greier å forsvare innersporet. Hesten viser også bra utvikling, og han virker fin i trening, sier Anderssen.

-Skal vekke ham litt

-Hittil har Showmethecigar travet løpene med åpent hodelag. Men i kveld blir det litt ekstra gass.
-Han får på kvarte skylapper for første gang. Han er litt bedagelig underveis i løpene. Derfor skal vi vekke ham litt ekstra.
Vi har forsøkt det i trening, og det har virket som det skal, forteller Anderssen.

Taktikken er enkel. Det dreier seg om tet fra start til mål.

-Kraftig på gang

Trond Anderssen, som også kalles Bullern i travsporten starter Frameable utenfor V75-spillet. Og han har en klar melding.
-Hesten er kraftig på gang. Sporet er ikke noe bra, men han tåler å gjøre en god del av jobben selv. Dette er også en fin vinnersjanse, mener Bullern.

To trippelkandidater

De to øvrige hestene han sender ut er trippelkandidater.
-Lass Fenomen er en hedershest, som neppe vinner. Men han kan henge med til en trippelplass. Når det gjelder Skogbryn Røsten i det siste løpet, har han manglet litt fart foreløpig. Men han er vel ikke dårligere, enn at han kan raske med seg en trippelplass, avslutter Trond Bullern Anderssen.