Med sønnen i armene ble Wolves-stjernen angrepet av sinte fans

- Hvordan våger de å angripe ham når han bærer vår sønn!

RASTE PÅ TWITTER: Både Jamie O`Hara og kona Danielle Lloyd raste på mikrobloggstedet etter hendelsen. Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX
RASTE PÅ TWITTER: Både Jamie O`Hara og kona Danielle Lloyd raste på mikrobloggstedet etter hendelsen. Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var etter det forsmedelige tapet for Blackburn at Wolves-fansen ikke kunne styre sitt sinne. Wolverhampton ligger foreløpig nest sist i Premier league, og det spøker for laget som såvidt berget plassen i fjor.

Etter kampen mot Blackburn hadde flere hundre tilhengere møtt opp utenfor Molineux for å protestere mot styreformann Steve Morgan. Men da stjernespiller Jamie O`Hara dukket opp, ble han omringet av flere sinte fans mens han holdt sin 19 måneder gamle sønn Archie i armene.

Det var for det meste verbale skyllebøtter som ble gitt, men en kvinne hevder ifølge en engelsk avis at en av tilhengerne slo Premier League-spilleren i hodet mens han holdt sønnen.

- Jeg er knust som enhver fan i dag, men jeg kan ikke ha noe av folk som vil slåss med meg når jeg har min sønn i armene. Det er en vanære, jeg gir alt for klubben, skrev O`Hara selv på mikrobloggtjenesten Twitter.

Til de som mente han ikke ga nok for laget på banen, hadde han også et svar.

- Til dere som sier jeg ikke ga noen innsats i går, bare se på statistikken. Jeg løp mest i hele Premier League i går, skriver O`Hara.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer