Med sønnen i armene ble Wolves-stjernen angrepet av sinte fans

- Hvordan våger de å angripe ham når han bærer vår sønn!

RASTE PÅ TWITTER: Både Jamie O`Hara og kona Danielle Lloyd raste på mikrobloggstedet etter hendelsen. Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX
RASTE PÅ TWITTER: Både Jamie O`Hara og kona Danielle Lloyd raste på mikrobloggstedet etter hendelsen. Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Det var etter det forsmedelige tapet for Blackburn at Wolves-fansen ikke kunne styre sitt sinne. Wolverhampton ligger foreløpig nest sist i Premier league, og det spøker for laget som såvidt berget plassen i fjor.

Etter kampen mot Blackburn hadde flere hundre tilhengere møtt opp utenfor Molineux for å protestere mot styreformann Steve Morgan. Men da stjernespiller Jamie O`Hara dukket opp, ble han omringet av flere sinte fans mens han holdt sin 19 måneder gamle sønn Archie i armene.

Det var for det meste verbale skyllebøtter som ble gitt, men en kvinne hevder ifølge en engelsk avis at en av tilhengerne slo Premier League-spilleren i hodet mens han holdt sønnen.

- Jeg er knust som enhver fan i dag, men jeg kan ikke ha noe av folk som vil slåss med meg når jeg har min sønn i armene. Det er en vanære, jeg gir alt for klubben, skrev O`Hara selv på mikrobloggtjenesten Twitter.

Til de som mente han ikke ga nok for laget på banen, hadde han også et svar.

- Til dere som sier jeg ikke ga noen innsats i går, bare se på statistikken. Jeg løp mest i hele Premier League i går, skriver O`Hara.

Forloveden raste også Wolves-spilleren er forlovet med glamour-modell Danielle Lloyd, og hun var heller ikke nådig mot de som hadde skremt deres felles sønn.

- Hvordan våger de som protesterer å starte på Jamie når han bærer vår sønn! Jeg blir kvalm, de skulle skamme seg. Forbanna vanære. Stå bak guttene, raste forloveden på Twitter.

Det var den andre hjemmekampen på rad at fansen protesterte på Wolves sin miserable hjemmeform. Laget har ikke vunnet hjemme på Molineux på syv kamper, og det er over ett år siden sist laget vant en hjemmekamp på en lørdag.

Styreformann Morgan møtte opp etter rundt halvannen time, da diskuterte han personlig med et titalls tilhengere i flere minutter.

TIL Å GRINE AV: Wolves har kun vunnet fem av 28 kamper denne sesongen. Jamie O`Hara fortviler etter nok et baklengs. Foto: GLYN KIRK/AFP/SCANPIX
TIL Å GRINE AV: Wolves har kun vunnet fem av 28 kamper denne sesongen. Jamie O`Hara fortviler etter nok et baklengs. Foto: GLYN KIRK/AFP/SCANPIX Vis mer