«Med stilettene først hadde jeg knocket Mos over ende»

Kona til LSK-spiller provosert av VIF-spiss. - Jeg hadde løpt, svarer Mos.

FOTBALLFRUE: Caroline Berg er gift med Lillestrøm-back Lars Kristian Eriksen og skriver en av Norges største blogger. I helga var hun fristet til å storme banen da ektemannen fikk røff behandling av 68 kilo tunge Mostafa Abdellaoue.  Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
FOTBALLFRUE: Caroline Berg er gift med Lillestrøm-back Lars Kristian Eriksen og skriver en av Norges største blogger. I helga var hun fristet til å storme banen da ektemannen fikk røff behandling av 68 kilo tunge Mostafa Abdellaoue. Foto: Siv Johanne Seglem / DagbladetVis mer

||| (Dagbladet): Lillestrøms høyreback Lars Kristian Eriksen er kanskje ikke blant Tippeligaens aller største profiler, men hans kone Caroline Berg har like fullt gjort suksess med bloggen fotballfrue.no.

Det er ikke soneforsvar og fordelene med 4-5-1 kontra 4-4-2 som står i fokus på bloggen - 23-åringen sier hun i utgangspunktet ikke er fotballinteressant - men det forhindrer ikke at engasjementet er der.

Som da ektemannen Lars Kristian Eriksen ble dyttet i bakken av Vålerengas Mos Abdellaoue på Ullevaal i helga som var, etter en duell der VIF-spissen ropte på straffe uten å bli hørt.

Stilett-knock
Dagen derpå var det en frustrert frue som satte ord på følelsene.

«Dere aner ikke hvor fælt det er å sitte blant publikum, og bare se på at noen dytter mannen din rett i bakken. Å ikke kunne gjøre noe. Hadde det ikke vært for at tærne mine var følelsesløse på grunn av kulden, og for at jeg er velsignet med normal folkeskikk, lover jeg at jeg hadde hoppet fra syvende rad og ned på gressmatta. Med stilettene først hadde jeg knocket både Skjerven (dommeren, journ.anm.) & Mos over ende. For en fantastisk følelse det hadde vært», skriver Berg på bloggen.

Og la til på sin Twitter-side:

- TULLING!

Ryktene om kraftsalven har også nådd Mos selv. Og han er klar på hva han ville gjort om Berg hadde gjort alvor av banestormingen.

DYTTET I BAKKEN: Her blir Eriksen dyttet i bakken av Abdellaoue. Foto: TV 2.
DYTTET I BAKKEN: Her blir Eriksen dyttet i bakken av Abdellaoue. Foto: TV 2. Vis mer

- Da hadde jeg løpt, flirer 22-åringen.

Og legger til:

- Det er jo litt morsomt at folk bryr seg. Men det var ikke meninga å såre noen!

Tåler ikke urettferdighet
Mos fikk gult kort for dytten på Eriksen og en annen LSK-spiller som var involvert i kaoset. Dommer Tommy Skjerven innrømmet etterpå at VIF-spissen nok burde vært sendt rett av banen.

«Jeg er så glad for at jeg ikke er fotballspiller. Det hadde funket dårlig, siden jeg garantert hadde snakket på meg rødt kort absolutt hele tiden. Jeg bare tåler ikke urettferdighet», skriver Berg på bloggen.

PS! Mos ble for øvrig delt toppscorer i 2. divisjon i år, med 27 mål på 21 kamper. - Det betyr mye for meg. Jeg har slitt med lite spilletid på førstelaget, og da er det viktig å prestere i 2. divisjon. Målet mitt var å bli toppscorer, sier han.

-MORSOMT AT FOLK BRYR SEG: Sier Mostafa Abdellaoue. 
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
-MORSOMT AT FOLK BRYR SEG: Sier Mostafa Abdellaoue. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer