Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

4.-divisjonskampen mellom Våg og Express

Med tre minutter igjen gikk lyset. Nå må lagene spille ferdig kampen: - Amatører

Må stille med samme kamptropp. I mellomtiden har flere spillere blitt skadet.

Lyset gikk tre minutter og 29 sekunder før kampslutt i oppgjøret mellom Våg og Express. Nå må lagene møte opp igjen for å fullføre kampen. Foto: NTB scanpix / Grøtt, Vegard Wivestad
Lyset gikk tre minutter og 29 sekunder før kampslutt i oppgjøret mellom Våg og Express. Nå må lagene møte opp igjen for å fullføre kampen. Foto: NTB scanpix / Grøtt, Vegard Wivestad Vis mer

(Dagbladet): Med tre minutter og 29 sekunder igjen av tilleggstida, gikk lyset på Våg FKs stadion.

Det var lagt til fem minutter i oppgjøret mellom Våg og Express, men lagene fikk ikke fullført kampen. På stillingen 3-2 til Express måtte lagene i stedet gå i garderoben. Fordi Våg ønsker å spille ferdig kampen, har Agder fotballkrets bestemt at lagene må møte opp igjen for å spille de siste tre drøye minuttene.

- Dette er i henhold til reglene, da lagene ikke ble enige, og de må vi forholde oss til, daglig leder i Agder fotballkrets, Kjell Johnsen.

Det byr på flere problemer for bortelaget fra Fevik.

- Jeg synes at Agder fotballkrets er de største amatørene jeg har vært borte i. Jeg har vært trener i flere tiår, men har aldri opplevd maken, sier en lettere oppgitt Express-trener, Roy Ludvigsen, til Dagbladet.

Det var Grimstad Adressetidende som først omtalte saken.

Skadede spillere

- Hadde det vært 10 minutter igjen, kunne jeg skjønt det. Men vi er i 4.-divisjon, det er folk som gjør dette på frivillig basis, har skole, en familie. Det er en logistikkutfordring at vi må kjøre tilbake til Kristiansand på en onsdag og en ubegripelig tidsbruk, forteller Express-trener, Roy Ludvigsen.

I mellomtida har også flere av lagets spillere pådratt seg skader.

- Før kampen skal spilles ferdig har vi spilt to kamper i mellomtida, hatt flere treninger, og nå har vi fem spillere ute med skade. Vi får håpe at de blir friske i tide.

Kampen skal spilles førstkommende onsdag i Kristiansand.

- Så dårlige er de

Når kampen skal spilles ferdig kan, ifølge fotballkretsen, lagene stille med spillere som var med i den opprinnelige kamptroppen. Våg må uansett starte med ti mann siden de fikk én spiller utvist i den opprinnelige kampen.

- Det Våg-laget kan vi slå med sju-åtte spillere. Så dårlige er de. Tore André Dahlum (sportslig leder i Våg) og deres trener har ikke begrep om fair play, tordner Ludvigsen.

Kretsen er likevel klar på reglene må følges og at kampen skal spilles ferdig.

- Hvis vi snur situasjonen, og tenker at Express trengte poeng i siste serierunde for å klare seg. Da ville nok de også ha spilt de siste minuttene, sier Johnsen.

Og siden kampen må spilles, er Express-treneren, klar på at de skal holde unna de siste tre minuttene.

- Vi skal slå dem. Vi er ikke redd for å møte Våg, avslutter en offensiv, Express-trener.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling