Medaljehåpet brast

Kristiansund så ut til å tape mot Stabæk og miste muligheten til europacupspill, men hentet seg inn og sikret 2-2 og et lite håp om 4.-plass i Eliteserien.

25 MÅL: Kasper Junker og Amahl Pellegrino har scoret like mange mål hittil. Foto: Terje Pedersen / NTB
25 MÅL: Kasper Junker og Amahl Pellegrino har scoret like mange mål hittil. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kristiansund så ut til å tape mot Stabæk og miste muligheten til europacupspill, men hentet seg inn og sikret 2-2 og et lite håp om 4.-plass i Eliteserien.

Med poengtapet for Stabæk røk sjansen på å ta igjen Vålerenga på 3.-plass, men det ene poenget Kristiansund sikret seg på slutten, sørger for at det fortsatt er mulighet til å ta igjen Rosenborg som slo Molde 3-1 søndag.

Kristiansund skrek etter straffespark i 1. omgang, der de også hadde en kjempemulighet til å score like før pause på stillingen 0-0.

- Den treffer hånden min, men jeg føler den er i naturlig posisjon, jeg kan ikke flytte på den, sa Gustav Valsvik til Eurosport om straffesituasjonen.

Etter hvilen sørget målene fra Oliver Edvardsen og Jørgen Øveraas Olsen for at Kristiansund så fortapt ut i kampen om plass i europacupen, men utligningsmål fra Faris Pemi og Christophe Psyché sørget for fortsatt håp.

Amahl Pellegrino dro ikke nytte av hengekampen i jakten på toppscorertittelen. Både Pellegrino og Bodø/Glimts Kasper Junker står med 25 mål før siste serierunde 22. desember. Da må Kristiansund slå Haugesund og håpe at RBK taper mot Sandefjord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer