Medaljehåpet i syltynn tråd

En sen utligning fra Sandefjords Marc Vales sørget for 1-1 mot Odd og at Skien-klubben må varte opp med det utrolige for å kunne blande seg inn i medaljekampen.

KOLLAPS: Amahl Pellegrino og resten av Kristiansund-spillerbe kom tilbake mot Stabæk. Video: Fotball Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Sandefjord - Odd 1-1

Odd trenger å vinne alle sine tre resterende seriekamper med mange mål og at Vålerenga går på et stort tap i sin siste kamp mot Start for å kunne ta medalje i årets eliteseriesesong. Samtidig må også Rosenborg tape i siste serierunde.

Jan Frode Nornes' mannskap kan også true Rosenborg om kvalifisering til europacupen. Trønderne ligger på 4.-plass, åtte poeng foran de hvitkledde fra Skien.

Odd hadde en trøblete dag på jobb borte mot Sandefjord, og det startet med straffebom tidlig i 2. omgang.

I duell med Lars Grorud gikk Odds Mushaga Bakenga i bakken og fikk straffe, til store protester fra Grorud og resten av Sandefjord-leiren. En sikker Jacob Storevik reddet sin femte straffe for sesongen og hindret Espen Ruud i å sende gjestene i føringen.

Men det tok ikke mer enn seks minutter før ballen omsider lå i nettmaskene. Bakenga plukket opp nedfallsfrukten fra Robin SimovicŽ skudd og hamret 1-0 for gjestene.

Etter litt klabb og babb i Odd-boksen like før slutt, banket Vales inn utligningen og gjorde sesonginnspurten tøff for bortelaget.

Sandefjord har ikke mulighet til å blande seg inn i medaljekampen, men er iallfall sikret eliteseriespill også neste sesong.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer