Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Medaljehåpet kan være innenfor rekkevidde for Svindal og Jansrud

Klokka 07 fortsetter superkombinasjonen i alpint.

MEDALJE? Medaljehåpet for de norske alpintgutta er ikke ute, men det skal holde hardt. Her er Kjetil Jansrud i mål. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
MEDALJE? Medaljehåpet for de norske alpintgutta er ikke ute, men det skal holde hardt. Her er Kjetil Jansrud i mål. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OSLO / PYEONGCHANG (Dagbladet): Aksel Lund Svindal kom på en andreplass i utfordelen av superkombinasjonen i alpint, 0,07 sekunder bak tyske Thomas Dressen.

Kjetil Jansrud endte på en fjerdeplass med 0,27 sekunder bak Dressen, mens Aleksander Aamodt Kilde kom på en foreløpig 18. plass.

De norske alpingutta har sjansen til medalje i superkombinasjonen i alpint i OL, men det skal imidlertid holde hardt.

- Jeg gjør en feil, men det var et ok løp. Det var litt rart å kjøre, men jeg gjør en ok jobb og det var greie forhold, sa Svindal etter løpet.

Stian Foss Solevåg endte på nummer 42, 5,11 sekunder bak Dressen.

Slalåmdelen av OL-grenen starter klokka 07 norsk tid.

På spørsmål om slalåmdelen blir trening, sier Svindal at han ikke har hatt på seg slalåmski siden han kjørte ut i Kitzbühel i 2016.

- Jeg har ikke hatt på meg slalåmski på to år. Skiene er klare. Det er verdt å gi det et forsøk, sier han.

Jansrud sier i likhet med Aamodt Kilde at han er misfornøyd med resultatet, blant annet på grunn av vinden som førte til ujevne forhold i løypa.

Stian Foss Solevåg sa etter løpet av målet hans var topp 30, men lav hastighet fra start gjorde at han ikke hadde sjans på topp tre-plassering.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!