Håvard Holmefjord Lorentzen:

Medaljen glapp for Lorentzen i skøyte-VM

Ble nummer fire.

FIRER: Håvard Holmefjord Lorentzen fikk det tøft på den avsluttende 1000-meteren i sprint-VM i Heerenveen og endte utenfor pallen sammenlagt. Foto: NTB Scanpix
FIRER: Håvard Holmefjord Lorentzen fikk det tøft på den avsluttende 1000-meteren i sprint-VM i Heerenveen og endte utenfor pallen sammenlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Håvard Holmefjord Lorentzen fikk det tøft på den avsluttende 1000-meteren i sprint-VM i Heerenveen og endte utenfor pallen sammenlagt.

Etter 6.-plassen på 500-meteren tidligere søndag, kunne Lorentzen sikre pallplass med en god 1000-meter, som avsluttet sprint-VM i Heerenveen.

Men det klaffet ikke for Lorentzen på avslutningsdistansen. Han var sliten og klarte ikke å få opp den helt store farten. Tiden 1.08,73 holdt bare til 3.-plass på 1000-meteren og 4.-plass sammenlagt.

Dermed klarte ikke 26-åringen å leve opp til forventningene om medalje.

Vant gjorde Pavel Kulizjnikov. Det er russerens tredje VM-tittel i sprint. Japanske Tatsuya Shinhama tok sølv, mens hjemmehåpet Kjeld Nuis fullførte pallen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer