Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mediakjør for Stine i EM

FIEBERBRUNN (Dagbladet): Etter at det ble klart at verken Terje Håkonsen eller Daniel Franck er med i snowboard-EM, er det 22-åringen Stine Brun Kjeldaas som har vært i medias søkelys i Østerrike. Kongsberg-jenta har gått fra det ene intervjuet til det andre og gleder seg til å få litt fred og ro etter at kveldens EM-finale er over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stine har gått fra intervju til intervju med aviser og tv-kanaler - mens kjæresten hennes har ventet tålmodig på at de skulle få litt tid sammen under arrangementet. I dag reiser han hjem mens Stine skal kjempe om å bli 'Lady of the Board' i EM.

- Det har blitt ganske mye intervjuer og det skal bli godt å få litt tid etter EM, sier Stine. Etter EM drar hun til Kongsberg hvis snøforholdene er gode. Hvis ikke drar hun kanskje med landslaget til Trysil for å trene.

Gode sjanser

Åtte jenter deltar i kveldens halfpipe-finale. Ifølge Stine, er det fem av disse som vil kjempe om seier.

- Jeg håper jo det går bra. En seier i EM vil hjelpe på selvtilliten foran OL, forteller 22-åringen. Hittil har hun ikke vunnet store mesterskap som EM og VM.

Også 17 år gamle Espen Arvesen er med i kveldens finale. Etter gårsdagens trening var Jar-gutten optimistisk med tanke på den store 'Lord of the Board'-finalen i kveld.

- Hvis jeg får til de planlagte hoppene, kan jeg komme sånn midt på treet. Men uansett om jeg havner på sisteplass i finalen, er jeg fornøyd, sier 17-åringen som kvalifiserte seg til EM-finalen i sin andre internasjonale.

Disse starter i kveld:

Kvinner:

Tanja Baumgartner, Østerrike

Caroline Ehrenstrasser, Østerrike

Satu Jarvela, Finland

Nici Pederzolli, Østerrike

Nita Arpiainen, Finland

Anita Schwaller, Sveits

Minna Hesso, Finland

Stine Brun Kjeldaas, Norge

Menn:

Tero Ainonen, Finland

Espen Arvesen, Norge

Andreas Nilemo, Sverige

Marcel Hitz, Sveits

Fabien Rohrer, Sveits

Topi Tossavainen, Finland

Xavier Hoffmann, Tyskland

Gerfried Kolar, Østerrike

Sami Hyry, Finland

Gian Simmen, Sveits

Stefan Gruber, Østerrike

Markus Hurme, Finland

Sebu Kuhlberg, Finland

Pascal Imhof, Sveits

Jussi Oksanen, Finland

Bertrand Denervald, Sveits

Dagbladet :på nettet er i Fieberbrunn og kommer med fyldig dekning av de to finalene i kveld. Finalene begynner forøvrig klokka 19.00.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!