REV: Ut fra TV- bildene kunne man se at japaneren først berørte lista med låret, før det kunne se ut som om han også var borti den med penis på vei ned. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
REV: Ut fra TV- bildene kunne man se at japaneren først berørte lista med låret, før det kunne se ut som om han også var borti den med penis på vei ned. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB ScanpixVis mer

Mediene hånet japaneren etter at han «rev med penis». Nå slår han rasende tilbake

- Knust over at de ville gå så langt som å erte og latterliggjøre meg.

(Dagbladet): De olympiske lekene i Rio går mot slutten, og tradisjonen tro har de minneverdige øyeblikkene vært mange.

Det er dog ikke alle som er like fornøyd med grunnen til at de har havnet i rampelyset.

En av dem er den japanske stavhopperen Hiroki Ogita.

Rev

Det var under kvalifiseringen at 28-åringen stjal showet. Lista lå på 5,30, men Ogita var borti lista og rev.

Ut fra TV- bildene kunne man se at japaneren først berørte lista med låret, før det kunne se ut som om han også var borti den med penis på vei ned.

Dette har naturligvis ikke gått verdens største medier hus forbi, og en av de som har gjort størst nummer av det er den britiske storavisa Daily Mail.

Under tittelen «Den eneste gangen en mann har ønsket at han hadde mindre penis! Japanerens olympiske drøm knust på grunn av at han rev med sin egen manndom», harsellerer de med Ogita.

Dette falt ikke i særlig god jord hos japaneren.

Frustrert

Den britiske rikskringkasteren BBC skriver i dag at 28-åringen har tatt til Twitter for å lufte sin frustrasjon.

- Jeg hadde aldri trodd at de utenlandske mediene skulle gå til angrep på meg på denne måten. En ting hadde vært om det var sant, men jeg må si at jeg er ganske knust over at de ville gå så langt som å erte og latterliggjøre meg, skriver han.

Gjennom et par frustrerte Twitter-meldinger får han utløp for sinnet, før han til slutt konkluderer med at det tross alt går an å trekke på smilebåndet av det likevel.

- Når jeg nå ser på det igjen, er det ganske morsomt.