- Mediene har skylda for at England ikke fikk VM

Dagbladet avslørte ham som svartebørshai - nå slår Jack Warner tilbake.

SMISKET: Men Jack Warner bedro David Beckham og England, etter å ha sett Beckham i øynene og lovt ham sin stemme. Foto: AP/Scanpix
SMISKET: Men Jack Warner bedro David Beckham og England, etter å ha sett Beckham i øynene og lovt ham sin stemme. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I et intervju med Press Assosciatons Martyn Ziegler sier Warner at «styrekomiteen i FIFA kunne aldri ha stemt for England, etter å samtidig ha vært utsatt for fornærmelser av verste sort».

- Det ville ha vært den ultimate fornærmelsen mot FIFA, sier Warner.

Dagbladet avslørte i august hvordan Warner forsøkte å selge flere hundre eksklusive fotballbilletter under bordet i forbindelse med VM i Sør-Afrika. Denne avsløringen ble i forrige uke vist i BBC-dokumentaren «FIFAs Dirty Secrets».

Taus (Se utdrag av dokumentaren her.)

Warner har aldri ønsket å snakke med Dagbladet. Han har ikke besvart gjentatte e-poster, og da Dagbladet kontaktet Warner på hotellet han bodde på i Zürich på torsdag ristet han bare på hodet og satte seg raskt inn i en ventende bil.

Jack Warner og de tre stemmene han kontrollerte som CONCACAF-president var svært ettertraktede for England.

Som kollegaene Marios Lefkaritis, Junji Ogura og Issa Hayatou lovte Warner England sin troskap før valget.

Smisk Det skal til slutt bare ha vært Hayatou - som på sin side ble avslørt som korrupt av Sunday Times - som stemte på England, sammen med landets egen Geoff Thompson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer