Medier: - Positiv coronatest - lagkameratene i karantene

Martin Ødegaard har avgitt positiv coronatest. Det melder spanske medier. Nå er alle spillerne i Real Madrid i karantene mens de venter på testresultater fra deres coronatest.

SE TV: Spanske medier melder at Martin Ødegaard har testet positivt for corona. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ødegaard har avgitt en positiv coronatest. Det melder radioprogrammet El Transistor i Spania og flere andre medier, deriblant de store sportsavisene AS og Marca.

Ifølge TV 2 regner Real Madrid det som høyst sannsynlig at også den andre testen er positiv. Resultatet vil trolig bli offentlig onsdag.

- Dette er hundre prosent troverdig informasjon, sier Petter Veland, ekspert på spansk fotball, til Dagbladet.

Veland jobber for Viasport og har viderebrakt Twitter-meldingen fra El Transistor seint tirsdag kveld.

- Ødegaard har avlagt en positiv test etter at han kom tilbake fra San Sebastian i går. Klubben venter på en ny test for å få bekreftet den første positive testen, heter det.

<strong>HISTORISK:</strong> Martin Ødegaard spilte fra start for Real Madrid mot Real Sociedad søndag. Foto: NTB
HISTORISK: Martin Ødegaard spilte fra start for Real Madrid mot Real Sociedad søndag. Foto: NTB Vis mer

Ødegaard og Real Madrid spilte 0-0 mot Real Sociedad i San Sebastian søndag kveld. 21-åringen gjorde sine saker bra i debuten, men nå kan han i verste fall bli satt på sidelinja i flere uker.

- Han skal ha testet positivt etter tilbakekomsten fra San Sebastian. Det er et ekstremt testregime. Svaret har kommet en gang i løpet av dagen i dag. Nå avventer de test nummer to, sier Veland.

- Det kan også bli en tredje test. Hvis konklusjonen er at han er positiv, må han i karantene og kan i verste fall miste kampen mot Serbia 8. oktober.

<strong>HODEDUELL:</strong> Kampen mellom Real Sociedad og Real Madrid endte 0-0. Foto: NTB
HODEDUELL: Kampen mellom Real Sociedad og Real Madrid endte 0-0. Foto: NTB Vis mer

Ifølge AS trente Ødegaard med laget mandag, men ikke tirsdag. Avisa skriver videre at dette i så fall er den andre positive testen i Real Madrid-troppen. Mariano fikk viruset i slutten av juli.

Alle Real Sociedad-spillerne skal ha testet negativt etter kampen, ifølge AS.

Real Madrid møter Real Betis borte lørdag.

- Den norske spilleren er allerede isolert og vil ikke være i stand til å spille mot Betis. Det er et stort tap for Real Madrid og Zinédine Zidane, som planla å gi ham en ny mulighet i startoppstillingen, skriver Marca.

Spania har vært hardt rammet av coronaviruset. Rundt 682.000 personer er smittet. Nærmere 31.000 personer har mistet livet som følge av viruset.

STARTET: Martin Ødegaard startet på sin gamle hjemmebane mot Real Sociedad. Video: Strive Vis mer

Flere klubber og spillere har vært rammet. Men de fleste har fått milde symptomer og kommet tilbake til fotballen. Deriblant tidligere Manchester City-spiller David Silva, som nå spiller for Real Sociedad.

I Real Madrid har spissen Mariano Díaz testet positivt tidligere i sommer.

Av norske spillere har vi blant annet Mathias Normann og Morten Thorsby som har blitt smittet siden viruset slo til i vår.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer