Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Medier ble lurt av Robbens krokodille-spøk

Etter skade på trening.

SPØKTE OM SKADEÅRSAK: Arjen Robben og Bayern München er i Qatar på treningsleir. Der fortalte han at han hadde blitt bitt av en krokodille. Foto:  EPA/SVEN HOPPE/NTB Scanpix
SPØKTE OM SKADEÅRSAK: Arjen Robben og Bayern München er i Qatar på treningsleir. Der fortalte han at han hadde blitt bitt av en krokodille. Foto: EPA/SVEN HOPPE/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Arjen Robben og resten av Bayern München er i Qatar på treningsleir i disse dager. Den nederlandske spilleren var uheldig under en sirkeltrening da han slo sin venstre hånd.

Han måtte ifølge tyske Bild bandasjere tommelen og ringfingeren etter ulykken, men det er forklaringen på årsaken til uhellet som har fått internasjonal oppmerksomhet i dag.

Robben uttalte nemlig følgende til den tyske avisa, ifølge Bild på en spøkefull måte:

- Da jeg skulle plukke opp en kule fra biljardhullet, ble jeg bitt av en krokodille!

Denne spesielle uttalelsen fikk det til å gå en kule varmt hos diverse tabloide medier i dag. Og flere har sitert den tyske avisa på at Robben faktisk ble bitt av en krokodille.

Noen skriver også at han skulle hente en ball i et vannhull. Andre skriver at ballen lå i et svømmebasseng.

Franske L'Equipe var blant disse, men den franske avisa fjernet seinere artikkelen. NBC er mer usikker, og skriver at det er flere teorier. På sosiale medier tok også folk historien for å være god fisk.

Nederlandske medier fanget derimot opp rett versjon, og den største avisa av dem alle, De Telegraaf, melder at det hele var en spøk fra vingens side.

Flere norske medier ble også «lost in translation»..

Etter det Dagbladet vet, lever det ikke krokodiller naturlig i Qatar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media