Medier: Manchester United trekker seg fra Dybala-forhandlinger

Det virket som det var bare et tidsspørsmål før Manchester United sikret seg Paulo Dybala fra Juventus. Nå skal de imidlertid ha trukket seg fra forhandlingene.

BLIR VÆRENDE? De siste rapportene tilsier at det ikke blir noen Old Trafford-overgang på Paulo Dybala. Foto: Reuters.
BLIR VÆRENDE? De siste rapportene tilsier at det ikke blir noen Old Trafford-overgang på Paulo Dybala. Foto: Reuters.Vis mer

Det melder James Ducker i The Telegraph og Samuel Luckhurst i lokalavisa Manchester Evening News. De to følger Manchester United tett. Simon Stone i BBC melder det samme.

Årsaken til den overraskende utviklingen skal være Dybalas ville krav. Etter flere dager med forhandlinger skal Manchester United ha bestemt at de ikke er villige til å gå med på argentinerens lønnskrav, ei heller agentens krav om agenthonorar.

Ville matche Sanchez-lønn

Dybala selv skal ha vært motvillig til å forlate Juventus til fordel for Manchester United, og Rolf-Otto Eriksen sa tidligere denne uka at det virker som at Juventus' nummer 10 blir presset ut av klubben, og at det «ikke var pent å se på».

Ducker skriver i sin sak for The Telegraph at Solskjær bare vil ha spillere som er 100% dedikerte til klubbens prosjekt. Det skal også være en av grunnene til Manchester Uniteds skepsis tidligere i forhandlingene.

Dybala skal ha ønsket å være på samme lønnsnivå som Premier Leagues best betalte spiller, Alexis Sanchez, og det har tidligere også vært rapportert om komplikasjoner rundt bilderettigheter.

Premier League-kommentator i TV 2, Kasper Wikestad, sier til Dagbladet at det er fornuftig å trekke seg, dersom rapportene stemmer.

- Dette handler ikke om hva de har til og ikke. Rent økonomisk går det så det griner i Manchester United, men det handler om å ha en lønnsstruktur. Det er der utfordringen ligger. De kastet alle hemninger for å få Sanchez. Ettervirkningene av det sliter de med. Det er flere som ser det, og som da vil ha det samme. Man kan potensielt ødelegge mye i både garderobe og regnskapskontor på den måten, sier Kasper Wikestad til Dagbladet.

TV 2-kommentatoren påpeker at Manchester United har brent seg på ganske mange overganger tidligere, og trekker frem signeringene av spillere som Bastian Schweinsteiger og Angel Di Maria.

Tidsspørsmål før ny signering

Ole Gunnar Solskjær har tidligere snakket om sin beundring for Dybala, men nå ser det ut som at argentineren - enn så lenge - blir værende i Torino, noe han selv skal ha ønsket hele tiden. Den norske United-manageren uttalte forrige uke at klubben jobber med å bringe inn ett eller to nye navn, og klubben har blitt koplet til Bruno Fernandes hele sommeren.

Journalist i BBC, Simon Stone, en av de mest pålitelige journalistene når det gjelder United-stoff, melder at Fernandes er uaktuell for de røde djevlene, men at de fortsatt ser seg om på markedet.

Det er imidlertid bare et tidsspørsmål før en ny spiller offisielt blir Manchester United-spiller.

Solskjær bekreftet selv etter seieren over AC Milan at overgangen for Harry Maguire er i boks, og det er bare et tidsspørsmål før midtstopperen blir annonsert som Manchester United-spiller. Engelskmannen blir verdens dyreste forsvarsspiller.

Den siste utviklingen har ført til at Romelu Lukakus planlagte overgang til Juventus har gått i vasken, ettersom det angivelig skulle være en byttehandel. Nå rapporterer Gazzetto dello Sport at Inter og Antonio Conte - som er en stor tilhenger av den belgiske spissen - har kastet seg inn i kampen om Lukaku igjen.

Luckhurst i Manchester Evening News skriver at Manchester United nå forbereder seg på å selge Lukaku uten å hente inn en erstatter.

Overgangsvinduet for engelske klubber stenger for øvrig torsdag 8. august, mens andre europeiske klubber kan handle helt frem til slutten av måneden.