UTESTENGT: Den tidligere Milan-spilleren Francesco Acerbi har blitt utestengt av den italienske OL-komiteen etter at han testet positivt på hCG. Et stoff som produseres av gravide kvinner. Foto: AP Photo/Miguel Angel Morenatti
UTESTENGT: Den tidligere Milan-spilleren Francesco Acerbi har blitt utestengt av den italienske OL-komiteen etter at han testet positivt på hCG. Et stoff som produseres av gravide kvinner. Foto: AP Photo/Miguel Angel MorenattiVis mer

Medisinen mot testikkelkreft fikk den tidligere Milan-spilleren utestengt for doping

Manglet godkjennelse for bruk.

Sassuolo må klare seg uten Francesco Acerbi i søndagens seriekamp mot Juventus. Kreftrammede Acerbi er nemlig dopingtatt.

Den tidligere Milan-spilleren har testet positivt for et forbudt stoff han brukte under behandling av testikkelkreft tidligere i år. Acerbi ble avslørt for hCG, et stoff som blir produsert av gravide kvinner, etter 2-2-kampen mot Cagliari 1. desember.

Acerbi fikk kreftbehandling i juli. Derfor har han fått i seg stoffet, men ettersom Sassuolo-forsvareren mangler godkjennelse for bruk av hCG, er spilleren utestengt av Italias OL-komité inntil videre.

(NTB)