Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Medlemssjekk krevde kategoriskifte

Blussuvoll V.B.K mistet tetplassen.

(Dagbladet.no): STEM PÅ KLUBBEN I DITT HJERTE

En sjekk i medlemsregisteret til Norges Idrettsforbund gjør at flere klubber nå må skifte kategori.

Blussuvoll V.B.K. går fra tetplassen i «Fleridrettslag under 500 medlemmer», til en sterk andreplass i kategorien «Spesialidrettslag under 100 medlemmer».

Harstad Bueskyttere går samme vei og ligger foreløpig på en fjerdeplass. Godfoten FK leder denne klassen, men så spørs det selvfølgelig hva Blussuvoll V.B.K. klarer å mobilisere etter skiftet. Og Sofiemyr Fotballklubb trenger en aldri så liten dugnadsinnsats, etter å ha falt fra første til tredjeplass.

Vålerenga Ishockey og Vålerenga Amerikansk fotball flyttes fra «Fleridrettslag under 500 medlemmer» til «Spesialidrettslag over 100 medlemmer».

Førstnevnte ligger nå på en sjetteplass i klassen hvor Vålerenga fotball og Brann kjemper en durabelig kamp om tittelen.

NTNUI-lureri

Stemmene fortsetter å strømme inn til Dagbladets Klubben i mitt hjerte-serie. Så langt er det kommet inn flere enn 160000 stemmer på Klubben i mitt hjerte.

Men NTNUI og Brodd IL i klassen «Fleridrettslag over 500 medlemmer» har vært litt for smarte. De har benyttet supporternes programvare som sikret flere hundrede stemmer på en heller tvilsom måte, og blir selvfølgelig fratatt desse.

NTNUI har degradert Brodd IL til andreplass, mens Vålerenga Idrettsforening, Asker Skiklubb og Lillestrøm Sportsklubb, foreløpig kjemper om bronsemedaljen.

Endringene i «Fleridrettslag under 500 medlemmer» gjør at klassen er åpnere enn noesinne. Hemnes IL benyttet sjansen til å stikke fra fjerde til førseplass, mens Spangereid IL beholder sin andreplass.

Men det er fryktelig jevnt, og klubber som Norborg IL, Vaulen IL, Nøtterøy IF, har alle muligheten dersom du og flere avgir stemme.

For ingenting er avgjort - du kan stemme på klubben i ditt hjerte fram til klokka 12 fredag 22. oktober.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media