Jakobs kjæreste med støttemelding:

- Meg og deg mot resten

Jakob Ingebrigtsens kjæreste, Elisabeth Asserson, sender noen støttende ord etter at 19-åringen akkurat gikk glipp av pallen i VM.

KJÆRESTER: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jakob Ingebrigtsen er bare 19 år, og de aller fleste jevngamle ville vært svært fornøyd med 4.- og 5.-plass i VM. Tenåringen var imidlertid nådeløs i dommen over sin egen prestasjon etter finalen på 1500 meter.

Unggutten svartmalte tilværelsen etter løpet, men i et nytt innlegg på Instagram moderer yngstebror Ingebrigtsen kritikken av seg selv. Han sier at han er stolt av plasseringene i VM.

- Jeg må innse at dette bare er begynnelsen, og et steg mot enda større ting. Jeg har vist meg fram, og gått fra å være en «one-hit-wonder» til en jevn utfordrer om seieren. Det var det denne sesongen handlet om. Nå løper jeg fort i løp etter løp, og kjemper mot de aller beste, oppsummerer 19-åringen.

- Stolt av deg

Jakob har hatt mye støtte fra familien i Qatar. Løpebrødrene Filip og Henrik har naturligvis vært tett på. Det samme har pappa og trener, Gjert. Også mora, Tone, har vært til stede i VM-byen, Doha.

Ei som derimot har manglet, er kjæresten, Elisabeth Asserson (19). Hun har fulgt mesterskapet fra sofakroken, og heiet fram løpebrødrene derfra.

Hun sender noen støttende ord til Jakob via Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer