Erling Braut Haaland

- Megaklubb har fått Haaland-ja

Det hevdes av den spanske avisa AS at den norske 20-åringen har sagt ja til Real Madrid. Likevel må han fort vente på de hvitkledde fra den spanske hovedstaden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den spanske storavisa skriver at 20-åringen fra Jæren er del av en større plan for Real Madrid innen de neste åra.

Det er nemlig ventet at den spanske hovedstadsklubben fort vil gjøre om på en del ting fra og med 2021/2022-sesongen skal vi tro flere spanske aviser.

Det er nemlig hevdet av spanske medier at Zinédine Zidane kommer til å trekke seg etter inneværende sesong, og AS hevder å vite at dersom dette stemmer, så har Madrid hans erstatter klar.

- Har sagt ja

Det er nemlig tidligere Juventus-trener Max Allegri som har seilet opp som den store favoritten, selv om også Madrid-legende, og b-lagstrener, Raúl fremdeles er med i kampen.

Hovedtreneren vil uansett inngå i en fornyelsesprosess av klubben, hevder avisa. I den inngår kjøpene av Erling Braut Haaland og Kylian Mbappé, hevder avisa.

De skriver at det er Mbappé som anses som førstevalget, og at man anser det som en større økonomisk vinning.

Dersom PSG er villige til å selge, så må Haaland vente til 2022 med en eventuell overgang til Santiago Bernabéu, hevder avisa.

Videre skriver de at det ikke skal heller ikke være noe tidspress på Real Madrid denne sommeren, da Borussia Dortmund kvalifiserte seg til Champions League, hvilket betyr at Haaland ikke skal være desperat etter å forlate klubben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer