- Megaman Neo er en banker

Trener Trond Anderssen lanserer Megaman Neo som en frekk banker i V65-5 på Bjerke som er et kvalifiseringsløp til UET-Derby for Europas beste 4-åringer.

(Dagbladet.no): Onsdag møtes Europas beste 4-åringer til dyst i kvalifiseringene til UET-Derby. Tre kvalifiseringer skal kjøres, og Megaman Neo er det største norske finalehåpet. Sammen med Simb Chaplin er Megaman Neo en av de største forhåndsfavorittene.

- Megaman Neo ser fin ut om dagen. Grunnen til at han feilet fra seg en del penger i de største oppgjørene i fjor var at han var ung og urutinert samt at han ble litt småøm fordi han vokste mye. Nå har kroppen satt seg, og han er jevn og flink og har blitt mer voksen. Jeg tror på en fin seierssjanse og synes han er en frekk banker i sin kvalifisering, sier trener Trond Anderssen til Dagbladet.no.

Anderssen vurderer de øvrige stallhestene:

- Lass Fenomen (V65-2) går fine løp hele tiden. På Färjestad ble han overfløyet og kom aldri inn i løpet. Det ligger an til tet hele veien, og han skal tidlig på bongen. Han er en av de som skal kjempe i toppen.

Thai Tanium som skal ut i det andre kvalløpet (V65-6) var ikke som best sist. Han er behandlet etterpå og har sett fin ut. Han møter gode hester, men jeg tror han kjemper om en trippelplass.

Torra Ace (1.løp) var syk sist. Realistisk sett kjemper hun om en premie.

MEGABANKER. Trener Trond Anderssen mener hans hest Megaman Neo er en frekk banker. Foto: HESTEGUIDEN.COM
MEGABANKER. Trener Trond Anderssen mener hans hest Megaman Neo er en frekk banker. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer
VINNER OFTE. Lass Fenomen og kusk Kristian Malmin har vunnet enda et løp. Onsdag kan det være klart for en ny triumf.