- Megaman Neo er ikke usikker denne gang

Favoritten i V65-finalen har vært plaget av gnagsår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Trener Trond Anderssen laster en hel og frisk Megaman Neo på hestetransporten fra Ådal. Mange har spekulert i om den lovende 4-åringen er usikker inn på den første svingen. Sist kom galoppen nettopp i den første svingen, men Megaman Neo leverte en rå opphenting og berget bronseplassen. Dagbladet lar Anderssen-hesten stå ugardert i V65-6.

- Grunnen til at han galopperte sist var at han var bortpå seg på et sår på en kode bak. Dette såret fikk han i et løp på Klosterskogen i begynnelsen av april. Han har vært behandlet for sårskaden. Man kan sammenligne det med å løpe med et blødende gnagsår fullt av sand, og det er klart at det kjennes. Megaman Neo er normalt ikke spesielt usikker på den første svingen. Skaden er leget nå, og jeg kjørte et hurtigarbeid med ham på søndag og var godt fornøyd med ham, forteller Anderssen til Dagbladet.no.

- Er han som han skal være, noe som jeg håper og tror at han er, skal det dreie seg om en fin vinnermulighet, forteller trener Trond Anderssen til Dagbladet.no.

- Hva med ferske og urutinerte Elegant Circle i 1. løp?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer