Meireles-redning på streken berget Liverpool

Spilte 0-0 mot Utrecht, men leder fortsatt gruppa.

REDDET POENG: Liverpools Raul Meireles (t.h.) sto på streken og reddet ett poeng for Liverpool mot Utrecht og Michael Silberbauer. Foto: Toussaint Kluiters, EPA/Scanpix
REDDET POENG: Liverpools Raul Meireles (t.h.) sto på streken og reddet ett poeng for Liverpool mot Utrecht og Michael Silberbauer. Foto: Toussaint Kluiters, EPA/ScanpixVis mer

|||
(Dagbladet): Utrecht - Liverpool 0-0.

Utrecht-supporterne jublet fornøyd da kampen ble blåst av mot gjestene fra Liverpool.

Men det hadde de egentlig ikke så god grunn til, for det var hjemmelaget som var nærmest å stikke av med alle poengene.

Liverpool imponerte ikke, men det ene poenget de kapret i kveld betyr likevel at de topper gruppe K i Europa League med fire poeng.

Manglet sting Liverpool hadde størst grunn til å være fornøyd med uavgjort også til pause. For selv om første omgang bølget fram og tilbake, var det hjemmelaget som virket farligst når de angrep.

De hadde også ballen i nettet en gang, men dommeren hadde blåst frispark for Liverpool før skuddet gikk.

Liverpool skapte også muligheter, men manglet sting og besluttsomhet i avslutningene.

Redning på strek Tidlig i andre omgang var Liverpool svært heldige ved et par anledninger. Først var en Utrecht-spiller bare centimetre fra å nå et innlegg foran keeper Pepe Reina, og like etter var Reina skikkelig på bærtur etter en corner.

Ballen traff en Utrecht-spiller i låret, og bare en heldig plassert Raul Meireles midt på målstreken hindret at den dalte inn i det tomme buret.

Liverpool gikk rett i angrep. Dirk Kuyt, som startet proffkarrieren nettopp i Utrecht, fant Fernando Torres, men spanjolen fant bare nettveggen via fingertuppene til keeper.

Utrecht-spiss Jacob Mulenga var nær ved å gi laget sitt ledelsen da han smatt fram mellom uoppmerksomme Liverpool-stoppere, men zambieren bredsidet ballen like utenfor mål.