Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Meldingen fra Gerrard som ga Lucas ny motivasjon

- Det var vanskelig for meg, og jeg var litt langt nede.

MOTIVERENDE: Steven Gerrard sendte en sms til Lucas Leiva for å motivere brasilianeren. Det fungerte. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
MOTIVERENDE: Steven Gerrard sendte en sms til Lucas Leiva for å motivere brasilianeren. Det fungerte. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Da Liverpool slo Cardiff i den dramatiske ligacupfinalen som de røde vant etter straffesparkkonkurranse i 2012, var ikke midtbanespilleren Lucas Leiva en del av troppen.

Brasilianeren pådro seg en skade i kvartfinalen mot dagens semifinalemotstander Chelsea, og misset muligheten til å være en del av finalelaget.

Det var en sms fra Liverpool-kaptein Steven Gerrard som muntret opp Lucas da han var langt nede som følge av skaden.

- Det var vanskelig for meg, og jeg var litt langt nede fordi jeg ønsket å være en del av laget, men jeg husker da vi var på vei til stadion, og Stevie sendte meg en melding som lød: «Ikke bekymre deg, vi vil komme hit igjen». Det er noe jeg alltid vil huske, noe fint, og forhåpentligvis vil det komme i oppfyllelse, sier Lucas Leiva ifølge ESPN.

Lucas Leiva fikk likevel en medalje for seieren på Liverpools treningsanlegg Melwood dagen etter kampen. Det var den første, og foreløpig eneste, medaljen han har vunnet med Liverpool.

- Jeg spilte kanskje ikke finalen, men min første medalje med klubben er viktig, jeg kikket alltid på den. Andre spillere har kanskje vunnet mer, men den første var veldig viktig for meg. Jeg spilte fram til kvartfinalen og jeg følte at jeg fortjente det fordi fotball er en lagsport. Det er slik jeg tenker, sier Lucas Leiva.

28-åringen får muligheten til å revansjere seg, men da må Chelsea slås på Stamford Bridge i kveld.

Følg Chelsea - Liverpool i Ligacupens semifinale fra 20.45 i Fotballstudio!