Meldingen som fikk det til å renne over for «Den svenske prinsessen»

- Jeg skal knuse selvtilliten hennes.

SVAR PÅ TILTALE: Klara Svensson svarer på kritikken fra Marie Riederer. De to møtes i ringen under Nordic Fight Night om litt over ei uke. Foto: Photo Wende / Team Sauerland
SVAR PÅ TILTALE: Klara Svensson svarer på kritikken fra Marie Riederer. De to møtes i ringen under Nordic Fight Night om litt over ei uke. Foto: Photo Wende / Team Sauerland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 13. september bokser Cecilia Brækhus igjen under Nordic Fight Night i København, men den norske tittelholderen er ikke den eneste som skal i ringen denne kvelden.

«The Swedish Princess» Også svenske Klara Svensson skal kjempe om et belte mot tyske Marie Riederer, og tradisjonen tro er ordkrigen allerede igang.

Svensson, som kaller seg «The Swedish Princess», har latt seg provosere kraftig av Riederers bemerkninger om at hun ikke slår hardt nok.

- At hun sier det viser bare hvor lite hun vet om meg som bokser. Hun bør være forsiktig med å si slike ting, for det motiverer meg bare enda mer. Den 13. september skal hun få kjenne det selv, sier Karlsson på hjemmesidene til Team Sauerland.

- Hun aner ikke Svensson har ikke vært i ringen på åtte måneder, men 26-åringen understreker at hun ikke på noen måte har ligget på latsiden.

- Hun aner ikke hvor hardt jeg har trent etter min forrige kamp, og basert på hennes kommentarer tror jeg vi kan si at hun ikke har sett så mange av kampene mine. Jeg tror hun har en overraskelse i vente.

Svensson, som i likhet med Brækhus er i stallen til Team Sauerland, har de siste ukene lagt siste hånd på formen med bulgarske Milena Koleva og trener Joey Gamache.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer