Meldingen som fikk det til å renne over for «Den svenske prinsessen»

- Jeg skal knuse selvtilliten hennes.

SVAR PÅ TILTALE: Klara Svensson svarer på kritikken fra Marie Riederer. De to møtes i ringen under Nordic Fight Night om litt over ei uke. Foto: Photo Wende / Team Sauerland
SVAR PÅ TILTALE: Klara Svensson svarer på kritikken fra Marie Riederer. De to møtes i ringen under Nordic Fight Night om litt over ei uke. Foto: Photo Wende / Team SauerlandVis mer

(Dagbladet): Den 13. september bokser Cecilia Brækhus igjen under Nordic Fight Night i København, men den norske tittelholderen er ikke den eneste som skal i ringen denne kvelden.

«The Swedish Princess» Også svenske Klara Svensson skal kjempe om et belte mot tyske Marie Riederer, og tradisjonen tro er ordkrigen allerede igang.

Svensson, som kaller seg «The Swedish Princess», har latt seg provosere kraftig av Riederers bemerkninger om at hun ikke slår hardt nok.

- At hun sier det viser bare hvor lite hun vet om meg som bokser. Hun bør være forsiktig med å si slike ting, for det motiverer meg bare enda mer. Den 13. september skal hun få kjenne det selv, sier Karlsson på hjemmesidene til Team Sauerland.

- Hun aner ikke Svensson har ikke vært i ringen på åtte måneder, men 26-åringen understreker at hun ikke på noen måte har ligget på latsiden.

- Hun aner ikke hvor hardt jeg har trent etter min forrige kamp, og basert på hennes kommentarer tror jeg vi kan si at hun ikke har sett så mange av kampene mine. Jeg tror hun har en overraskelse i vente.

Svensson, som i likhet med Brækhus er i stallen til Team Sauerland, har de siste ukene lagt siste hånd på formen med bulgarske Milena Koleva og trener Joey Gamache.

- Det har vært flott å ha Milena med på trening. Hun har gitt meg den beste sparringen jeg har hatt. Joey og jeg har studert Marie (Riederer) nøye, og vi har en plan som kommer til å knuse selvtilliten hennes fullstendig.

FORBEREDT: - Hun aner ikke hvor hardt jeg har trent etter min forrige kamp, og basert på hennes kommentarer tror jeg vi kan si at hun ikke har sett så mange av kampene mine. Jeg tror hun har en overraskelse i vente, sier Svensson. Foto: Wende / Team Sauerland
FORBEREDT: - Hun aner ikke hvor hardt jeg har trent etter min forrige kamp, og basert på hennes kommentarer tror jeg vi kan si at hun ikke har sett så mange av kampene mine. Jeg tror hun har en overraskelse i vente, sier Svensson. Foto: Wende / Team Sauerland Vis mer