Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

I går: Forfall til landskamper. I dag: Spilte 90 minutter

Meldte forfall grunnet skade - spilte 90 minutter i kveld

Stefan Johansen var på banen i 90 minutter for Fulham lørdag, dagen etter han meldte forfall til landslagets kommende EM-kvalifiseringskamper.

OVERRASKET: Stefan Johansen meldte fredag forfall til spill for landslaget. Lørdag spilte han 90 minutter for Fulham. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: Stefan Johansen meldte fredag forfall til spill for landslaget. Lørdag spilte han 90 minutter for Fulham. Foto: NTB scanpix Vis mer

Johansen spilte hele kampen da Fulham slo Birmingham 1-0 borte i den engelske mesterskapsserien. Det skjedde dagen etter at han meldte forfall til landslagets møter med Færøyene og Malta på grunn av skade.

At landslagskapteinen spilte, og det samtlige minutter, kom overraskende på landslaget, sier assistenttrener Per Joar Hansen til TV 2.

- Det er bare klubben som kan svare på hvorfor han spilte, men det var overraskende for oss at han spilte i dag, sier Hansen.

Han sier videre at Johansen meldte forfall til landskampene på grunn av en hevelse i kneet.

- Årsaken til at han meldte forfall var at han i utgangspunktet skulle bruke samlingen til å bli kvitt den hevelsen, sier Lagerbäck-assistenten.

Norge møter Færøyene kommende fredag og Malta påfølgende mandag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media