Ny Rosenborg-nedtur

Meling: - Skjønner at det blir stilt spørsmål

Mange stiller seg uforstående til at Norges kanskje beste venstreback blir brukt i feil posisjon. Meling selv skjønner at spørsmålene kommer.

SKUFFET: Rosenborg-back Birger Meling var langt i fra fornøyd med ett poeng på Åråsen lørdag kveld. Foto: NTB/Scanpix
SKUFFET: Rosenborg-back Birger Meling var langt i fra fornøyd med ett poeng på Åråsen lørdag kveld. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LILLESTRØM (Dagbladet): For andre kamp på rad startet landslagsbacken oppe på kanten for Eirik Hornelands Rosenborg. Midtstopper Gustav Valsvik fikk tillit fra start på ute til venstre i backrekka, hvor han leverte en førsteomgang langt under pari.

Den tidligere Tyskland-proffen ble tatt av til pause, og Meling ble flyttet ned i sin vante posisjon. Etter kampen innrømmer Valsvik at han ikke trives veldig godt ute på Åråsen-matta.

- Det er ikke min beste posisjon, det er det ingen tvil om. Hadde jeg vært trener hadde jeg også tatt meg av til pause, sier Rosenborg-spilleren til Dagbladet.

- Har sine grunner

Birger Meling selv skjønner at det blir stilt spørsmål rundt posisjonsbyttet.

- At folk stiller seg spørrende til det må de gjerne gjøre. Men trenerteamet har sine grunner. De har tanker bak det, og ting de vil si med det, sikkert, sier 24-åringen.

- Jeg gjør en jobb hvis jeg blir satt til det, også prøver jeg å gjøre det beste ut av det. Men jeg har fått ganske tydelige signaler fra klubben om at jeg skal ned igjen på backen framover, sier Birger Meling til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer