Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mellberg ba om unnskyldning

Den svenske lagkapteinen Olof Mellberg har foran hele VM-troppen bedt Fredrik Ljungberg om unnskyldning for den mye omtalte episoden i garderoben etter lagets skuffende åpningskamp i fotball-VM.

Det skriver flere svenske aviser i dag, og forteller samtidig at Ljungberg har godtatt unnskyldningen med velkjent, svensk sjargong:

– Det är lugnt...!

Etter initiativ fra de eldre spillerne i troppen, anført av Henrik Larsson, ble det tirsdag holdt et hemmelig spillermøte om episoden. Den har virket meget forstyrrende på svenskenes bestrebelser på å reise seg etter nedturen, og har tatt mye unødig energi.

– Nå er luften renset. Vi diskuterte bråket og har lagt det bak oss. Vi står sammen som et lag foran neste kamp, mot Paraguay torsdag, sier Teddy Lucic, ifølge Aftonbladet.

På møtet skal Mellberg ha bedt om unnskyldning foran alle lagkameratene – ikke for selve diskusjonen men fordi det falt et og annet unødig hardt ord i kampens hete.

Ifølge kilder som avisen Expressen har snakket med, skal Mellberg ha innrømmet og beklaget at han mistet kontrollen. Deretter la han til:

– Jeg er skamfull for at jeg gikk inn på personlige ting som ikke hadde noe med kampen å gjøre.

Møtet ble avsluttet med at VM-spillerne samlet seg i en ring og tok det blågule kampropet så det ljomet i veggene. Harmonien ser ut til å være gjenopprettet...

IKKE SVERIGES BESTE VENNER: Olof Mellberg tok selvkritikk for sin oppførsel mot Fredrik Ljungberg, skriver svenske aviser i dag. Foto: Scanpix
IKKE SVERIGES BESTE VENNER: Olof Mellberg tok selvkritikk for sin oppførsel mot Fredrik Ljungberg, skriver svenske aviser i dag. Foto: Scanpix Vis mer

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling