Mellomfornøyde Rosenborg-spillere

Oostende (NTB): Rosenborgs spillere satt i bussen på vei til flyplassen i Oostende da mesterligatrekningen kom. Og det var ingen jubelrop å høre da Athletic Bilbao, Galatasaray og Juventus ble lest opp. - Skittrekning, stønnet Mini Jakobsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dommen var stort sett enstemmig: Juventus er verdens beste lag, forrige gang Rosenborg spilte i Tyrkia hersket det ren galskap og Bilbao er en «ukjent» størrelse som garantert er et meget godt lag.

- Lag som Bilbao og Galatasaray har ingen glamour heller. Det er ikke Barcelona, liksom, sa Mini som holder Juventus som den verste motstanderen.

- De har verdens beste spillere, og er i tillegg godt organisert, mener han.

Kvalifiseringskampenes målhelt Sigurd Rushfeldt er også mektig imponert over den italienske mesteren.

- Vi spilte jo mot dem i fjor. Det er nesten umulig å skape sjanser mot dem, de har så utrolig gode spillere, forteller han.

Bråk i Istanbul

I tillegg til å forsere det fotballmessige hinderet mektige Juventus utgjør, skal Rosenborg ned til Istanbul og spille mot Galatasaray. Der har trønderne vært før, i mesterligakvalifisering mot Besiktas.

- Da var det helt umulig å høre hva som ble sagt, selv om vi snakket til hverandre på en halvmeters avstand, sier målvakt Jørn Jamtfall, som ikke gleder seg spesielt til turen.

Det gjør derimot Erik Hoftun

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer