'Melo med ny rekord da Knicks smadret Bobcats

Inspirert av Muhammad Ali.

REKORD-'MELO: Carmelo Anthony nettet hele 62 poeng mot Charlotte Bobcats og Anthony Tolliver. Det er ny rekord for New York Knicks. Foto: AP Photo / Bill Kostroun
REKORD-'MELO: Carmelo Anthony nettet hele 62 poeng mot Charlotte Bobcats og Anthony Tolliver. Det er ny rekord for New York Knicks. Foto: AP Photo / Bill Kostroun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Motivert av en video med bokselegenden Muhammad Ali satte Carmelo Anthony rekord for Madison Square Garden med 62 poeng da New York Knicks slo Charlotte Bobcats 125-96 i NBA fredag.

Det er også klubbrekord for Knicks og sesongrekord i ligaen.

- Av og til våkner du opp og føler at dagen kommer til å bli noe helt spesielt, sa Anthony.

- Alt satt under oppvarmingen, og så hørte vi Muhammad Alis ord. Alle vet hvor stor fan jeg er av ham. Jeg ble ti ganger så fokusert.

- Han var i sonen Inntil fredag hadde Kevin Durant sesongens største poengfangst i NBA med 54. Ved siden av sine 62 poeng hentet Anthony også 13 returer.

- Det var en utrolig følelse. Av og til kommer du i sonen, og bare noen få mennesker får oppleve hvordan det føles. Jeg var en av dem i dag, sa 'Melo.

- Vi visste ikke hva vi skulle gjøre. Han var i sonen, og da er det bare å skaffe deg popkorn, lene deg tilbake og nyte. Om han ikke var blitt trøtt, ville han scoret 80, sa lagkamerat Iman Shumpert.

Allerede 7.24 minutter før slutt passerte han Bernard Kings 30 år gamle klubbrekord på 60 poeng og Kobe Bryants fem år gamle «banerekord» på 61. Ikke siden Bryant i mars 2007 har en spiller scoret så mange som 62 poeng i en NBA-kamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer