Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

'Melo med ny rekord da Knicks smadret Bobcats

Inspirert av Muhammad Ali.

REKORD-'MELO: Carmelo Anthony nettet hele 62 poeng mot Charlotte Bobcats og Anthony Tolliver. Det er ny rekord for New York Knicks. Foto: AP Photo / Bill Kostroun
REKORD-'MELO: Carmelo Anthony nettet hele 62 poeng mot Charlotte Bobcats og Anthony Tolliver. Det er ny rekord for New York Knicks. Foto: AP Photo / Bill Kostroun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Motivert av en video med bokselegenden Muhammad Ali satte Carmelo Anthony rekord for Madison Square Garden med 62 poeng da New York Knicks slo Charlotte Bobcats 125-96 i NBA fredag.

Det er også klubbrekord for Knicks og sesongrekord i ligaen.

- Av og til våkner du opp og føler at dagen kommer til å bli noe helt spesielt, sa Anthony.

- Alt satt under oppvarmingen, og så hørte vi Muhammad Alis ord. Alle vet hvor stor fan jeg er av ham. Jeg ble ti ganger så fokusert.

- Han var i sonen Inntil fredag hadde Kevin Durant sesongens største poengfangst i NBA med 54. Ved siden av sine 62 poeng hentet Anthony også 13 returer.

- Det var en utrolig følelse. Av og til kommer du i sonen, og bare noen få mennesker får oppleve hvordan det føles. Jeg var en av dem i dag, sa 'Melo.

- Vi visste ikke hva vi skulle gjøre. Han var i sonen, og da er det bare å skaffe deg popkorn, lene deg tilbake og nyte. Om han ikke var blitt trøtt, ville han scoret 80, sa lagkamerat Iman Shumpert.

Allerede 7.24 minutter før slutt passerte han Bernard Kings 30 år gamle klubbrekord på 60 poeng og Kobe Bryants fem år gamle «banerekord» på 61. Ikke siden Bryant i mars 2007 har en spiller scoret så mange som 62 poeng i en NBA-kamp.

- Det aller beste var å se alle smile igjen, sa Anthony. Knicks sliter denne sesongen, og seieren var den første på seks kamper.

Tettrioen vant Indiana Pacers var ille ute, men kom tilbake og slo Sacramento Kings 116-111 etter forlengning. Laget lå under med inntil 17 poeng, men Paul George sikret forlengning da han fikk fire poeng på ett skuddforsøk (tre poeng og en straffe). Han scoret til sammen 36 poeng. Med 34 seirer og 8 tap er Pacers best i ligaen.

Oklahoma City Thunder kjørte over Boston Celtics med 101-83 selv om brennhete Kevin Durant måtte stå over med vond skulder. Det var lagets sjette strake seier.

Tim Duncan bidro med 17 poeng og 16 returer da San Antonio Spurs slo Atlanta Hawks 105-79. Bak Indiana Pacers har Thunder (34-10) og Spurs (33-10) ligaens beste statistikk.

Reserven Mirza Teletovic scoret 34 poeng da Brooklyn Nets tok sin niende seier på ti kamper i januar med 107-106 over Dallas Mavericks.

(NTB)

Hele Norges coronakart