Memelli fra fortvilelse til glede

Matchvinner mot Glentoran.

Glentoran - Brann 0-1.

(Dagbladet.no) En mektig skuffet Migen Memelli trodde lenge han måtte bli hjemme i Bergen mens lagkameratene spilte UEFA-cupkvalik borte mot nord-irske Glentoran.


En visumtabbe hos Brann gjorde at Memelli ble stanset allerede i innsjekkingen på Flesland onsdag formiddag, mens lagkamerat Arnaud Monkam fikk retrettbeskjed i passkontrollen.

Hektisk telefonaktivitet til Nord-Irland fra Branns nestleder Harald Andersen - som beleilig nok også er lensmann på Laksevåg - bidro imidlertid til at flausen fikk en lykkelig utgang.

Det er nok Brann glade for i kveld.

Memelli, som har sittet mye på benken for Brann denne sesongen og fått rykte på seg for å være en «superreserve», fikk endelig sjansen fra start.

Albaneren benyttet muligheten til å score kampens eneste mål.

Charlie Miller ble byttet inn i pausen, og skotten viste fram sitt hovmesterblikk da han satte fart fra midtbanen og slo gjennom til Memelli, som satte ballen kontrollert bak Glentorans keeper fra rundt 14 meter.

Det nord-irske laget har for øvrig en Jesus-klokke som stadionur, fordi en av byens lokale kristne punger ut 2000 pund i året for å ha den der.

Det vitner kanskje ikke om at klubben er spesielt velstående - og med 0-1 mot Brann på hjemmebane tyder alt på at det blir norsk avansement, selv om Brann på ingen måte var overlegne.

MATCHVINNER: Migen Memelli scoret kampens eneste mål i UEFA-cupkvaliken mot Glentoran.