Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Memelli-hat-trick i målkalas

Men bare Start vant av de norske lagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Migen Memelli har fått lite spilletid i Brann-trøya denne sesongen. I kveldens UEFA-cupkamp mot Åtvidaberg viste han trener Mons Ivar Mjelde at han fortjener flere sjanser.


Albaneren scoret tre ganger i målkalaset på Brann Stadion.

Etter 25 minutter hadde han allerede banket inn to scoringer. Først etter fint forarbeid fra Erik Huseklepp, så stanget han inn en corner.

Urutinert mannskap

Men et urutinert Brann-lag slet med rytmen i angrepsspillet, og gikk til pause med 2-1 etter at svenskene svarte kjapt på Memellis andre mål.

Etter en time dunket Memelli vakkert ballen i mål igjen, men det holdt ikke inn for Brann. Et skår i gleden var det at Memelli måtte gi seg med skade 25 minutter før slutt. Siden Brann hadde benyttet alle sine bytter, måtte laget avslutte kampen med ti mann.

Og Åtvidaberg utlignet åtte minutter før slutt. Dermed har Brann et vanskelig utgangspunkt før returkampen i Sverige om to uker.

By Rise på plass

MEMELLI-HATTRICK: Migen Memelli scoret tre ganger i kveld, men Brann greide bare uavgjort mot Åtvidaberg. Foto: Scanpix
MEMELLI-HATTRICK: Migen Memelli scoret tre ganger i kveld, men Brann greide bare uavgjort mot Åtvidaberg. Foto: Scanpix Vis mer

Med landslagsassistent Ola By Rise på tribunen slo Start irske Drogheda 1-0 etter mål av landslagsspiller Fredrik Strømstad.

Molde maktet ikke å score mot Skonto Riga i kampen som endte 0-0. Daniel Berg Hestad fikk en stor mulighet på overtid, men headinga gikk dessverre til side for mål.

image: Memelli-hat-trick i målkalas
<B>BY RISE PÅ PLASS:</B> Landslagsassistent Ola By Rise fulgte Start-Drogheda fra tribunen i dag.