Memphis Depay klar for Manchester United

Klubbene bekrefter.

- VELGER UNITED: PSVs Memphis Depay er klar for Manchester United. Unggutten spilte også under Louis van Gaal for Nederlands landslag. Foto: AP / Ermindo Armino / NTB Scanpix
- VELGER UNITED: PSVs Memphis Depay er klar for Manchester United. Unggutten spilte også under Louis van Gaal for Nederlands landslag. Foto: AP / Ermindo Armino / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): PSV-angriper Memphis Depay er klar for Manchester United.

Flere nederlandske medier meldte dette i formiddag, og like etterpå bekreftet både PSV og Manchester United.

Allgemeine Dagblad skrev i formiddag at PSVs suksesstrener Phillip Cocu allerede skal ha informert de andre PSV-spillerne om at Depay kommer til å forlate klubben etter inneværende sesong.

Applaus i garderoben Nyheten skal ha blitt mottatt med applaus i PSV-garderoben. Overgangssummen skal ligge på 25 millioner euro, men kan øke dersom diverse bonusklausuler slår inn.

21-årige Depay har hatt en strålende sesong, og vært en av de viktigste bidragsyterne på PSVs vei mot seriegull.

- Viktig for seriegullet Vingen står med småpene 27 mål på 38 kamper i alle turneringer, og er ifølge ryktene blitt jaktet av en rekke klubber.

- Vi er veldig stolte av denne overgangen, som skjedde veldig raskt. Memphis har gått gjennom alle lagene i PSV ungdomsakademi, og har spilt en viktig rolle i årets seriegull. Han er en fantastisk eksponent for vår trening og dette blir en flott overgang til en fantastisk klubb i en sterk liga, sier PSVs tekniske direktør Marcel Brands til klubbens hjemmeside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer