... men Aase kom tilbake

STAVANGER (Dagbladet): - Jeg setter aldri mine bein mer på Stavanger stadion, sa en bitter Gunnar Aase da han la opp etter en tøff konflikt med klubben i sitt hjerte. Men 16. mai ble han lokket med av kompis og Viking-aktuelle Egil Østenstad.

Bestekamerat Egil Østenstad er støtt ut i kulda i Blackburn, men vil gjerne tre på seg Viking-trøya igjen. 16. mai satt de sammen på hederstribunen.

- Egil maste så vanvittig, så jeg måtte bli med på kampen. Men jeg blir ingen fast gjest, jeg har andre ting å bruke helgene til, sa Gunnar Aase til Dagbladet.

- Viking har mange unge spillere og viser storspill i perioder. Men det er vanskelig å ta ett steg til og bli like gode og stabile som Rosenborg, mener Østenstad.

Han har kjøpt seg eksklusiv leilighet på kaikanten i oljebyen, men tviler på om Blackburn åpner for tilbudssalg til gamleklubben.

Viking har ikke tapt hjemme på 11 kamper, men laget presterer alt fra kunst til elendighet i en og samme kamp. Så også mot Stabæk.

- Det er farlig å lede 2-0, det er ikke så mye som folk tror. Plutselig er Stabæk i ledelsen. Vi må skjerpe oss, et topplag gir ikke bort poeng i en slik kamp, sier Erik Nevland.