Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

... men Bente glemte å ringe

SOLDIER HOLLOW (Dagbladet): Bente Skari skuffet med et svakt klassiskløp, og ble bare nummer åtte på jaktstarten i går. Kan det dårlige resultatet skyldes lite telefonprating?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter den strålende tikilometeren på tirsdag, uttalte Bentes ektemann, Geir Skari, følgende til Dagbladet i rein lykkerus:

- Litt telefonsex dagen før løp er alltid bra.

Derfor måtte vi bare spørre Bente om hun fikk snakka med Geir dagen før jaktstarten.

- Hvis dere ikke gjorde det, så er vel det årsaken til at det gikk skeis?

- He, he, nei, jeg snakka faktisk ikke med ham, ler Bente rått.

Men sannheten er vel snarere at en litt dårlig dag rent formmessig, gjorde at klassiskdelen gikk langt svakere enn normalt for Bente. Av de 24 sekundene hun var bak, så tapte hun 13 av dem i klassisk.

Forbannet

- Jeg var forbannet etter klassisken. Vanligvis er det skøytinga som ødelegger, men i dag kan jeg ha mistet bronsen på at jeg gikk svakt i første delen. Formen er bra, men i høyden gjør det store utslag hvis man mangler litt på hundre prosent. Det ble litt for pent og pyntelig.

Skøyteløpet var likevel såpass oppløftende at Bente nærmer seg en plass på sprintlaget.

- Jeg går hvis jeg blir spurt, men jeg er usikker på om dette var bra nok til å overbevise treneren om at jeg er medaljekandidat. Trolig er det ei uke til mitt neste skirenn, sier Bente.

- Kan du vinne da?

- Hvis jeg greier å komme meg videre fra prologen er sjansene bra til å komme til en finale.

Trener Svein Tore Samdal mer enn antyder at Bente er høyaktuell til å gå. Som Dagbladet skreiv i går, så står kampen om den siste plassen på laget mellom Skari og Maj-Helen Sorkmo.

8. PLASS: Bente Skari klarte ikke å følge opp gulløpet fra tirsdag på gårsdagens jaktstart.
Hele Norges coronakart