...men Bosnia sto for fyrverkeriet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NORGE HADDE ikke scoret først på Ullevaal i en obligatorisk kamp på over tre år. Derfor var det ikke så rart at det gikk litt i stå da det først skjedde. Det som kunne blitt en sjarmøretappe, ble bare en transportetappe. Fyrverkeriet var det Bosnia som sto for. Fra tribunen bak egen keeper.

NÅ MÅ NORGE begynne å øve på en klassisk norsk ferdighet:

  • Overgangsspillet. Mangelen på kvalitet i overgangene - både pasninger og bevegelser - gjorde at et overbevisende spillemessig overtak aldri gjenspeilte seg i sjansestatistikken:
  • Den viste 3- 1 til Norge. At vi likevel vant 2- 0 forteller mye om de tilfeldighetene og paradoksene fotballen er fylt av.

GJENNOM MESTEPARTEN av den bedrøvelige VM-kvalifiseringen endte Norge opp med klart bedre sjansetall enn i går. Men vi klarte aldri å utnytte det. I går scoret vi på de to første - og fikk bare én sjanse til.

Med en normal utnyttelsesprosent kunne gårsdagen fort endt 0-0. Og kampen ville antakelig blitt omtalt som en av Norges dårligste. Bare noen dager etter en av de aller beste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer