Men det blir bare sølv, Molde

LERKENDAL (Dagbladet): Litt flaks, mye dyktighet - men viktigst: Trua. Molde trodde de kunne banke Rosenborg - og gjorde det. Og på en slik jubelkveld skal vi ha overbærenhet med at de også tror på seriegull.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Molde framsto som et forbilde for alle Tippeligalag i går. Ikke nødvendigvis på grunn av resultatet. Mer på grunn av prestasjonen. Og definitivt for måten de hevet seg på etter en litt trøblete førsteomgang.

  • Molde gikk ut med en sunn respekt for Rosenborg - ikke den prestasjonsdempende frykten som motstanderne stort sett har på Lerkendal.
  • Molde gikk ut med en grunnleggende tro på at det er viktigere å dyrke egne kvaliteter, enn å ødelegge Rosenborgs.
  • Rosenborg kommer fryktelig tilbake.
  • Molde kommer til å få store problemer med å forsvare tabelledelsen.

Tro og sjøltillit - kombinert med disiplin i forhold til vedatt taktikk, individuelle ferdigheter - og den graden av flaks som alltid må til for å ryste Rosenborg.

Men følgende kan garanteres i forlengelsen av Moldes jubelscener på Lerkendal:

Og følgende kan antas:

Fordi Rosenborg erfaringsmessig alltid løfter seg et par hakk etter en smekk. Fordi Rosenborg har startet høstsesongen med flere spillere langt unna maksform. I går gjorde både Vegard Heggem og Andreas Mayer usedvanlig tuslete comeback etter langtidsskade. Begge blir garantert raskt bedre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer