...men det blir trangt om plassen

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United- West Ham 4- 1. Andy Cole scoret to, Dwight Yorke ett og så kom Ole Gunnar Solskjær inn og gjorde sitt etter bare tre minutter på banen. John Carew skal vite at det er trangt om spissplassene på Old Trafford.

- Akkurat nå har spillerne en enorm sjøltillit, sier manager Alex Ferguson. Og: - Etter den fantastiske kampen mot Middlesbrough, og ikke minst etter denne oppfølgingen mot West Ham, har jeg det ganske bra sjøl også.

Alex Ferguson ville ikke snakke om Uniteds interesse for John Carew i går kveld. Han hadde mer enn nok med å kose seg over den allerede innkjøpte og tilstedeværende lykken. Og den er svær når du vet at folk som Paul Scholes og brødrene Neville satt i dress, samtidig som David Beckham, Ronny Johnsen og Ole Gunnar Solskjær begynte på benken.

Og hva med Peter Schmeichel? Jo, han hvilte ut på i ei solseng på Barbados.

Dwight Yorke gjorde 1-0 på den andre muligheten han fikk. Andy Cole ordnet to og tre på to av seks store sjanser. Og så fikk Ole Gunnar Solskjær 13 minutter og scoret på den ene sjansen han fikk.

Er det rart gubben Ferguson gliser?

Men han smilte ikke da lyset gikk på Old Trafford 20 minutter før avspark.

Da var han redd for avlysning og hengekamp. Men etter tre kvarter i mørket tente Manchester United på alt de hadde.

Og:

De gløder fortsatt.

MANGE SPISSER:</B> Manchester United har meldt seg på i kampen om Vålerengas John Carew. I går scoret Uniteds tre spisser. Ole Gunnar Solskjær bejubles av Ryan Giggs etter sin scoring.