- Men Enga er livet mitt

OSLO/GARDERMOEN/MANCHESTER (Dagbladet): Anders Krystad er merket for livet med både Vålerenga og Chelsea. Men i kvartfinalen er det grei skuring: - Det skal bli deilig å slå ut Chelsea av cupvinnercupen, sier VIF-leder og Chelsea-supporter Krystad.


DOBBELT-TILHENGER: VIF-Krystad har både Vålerenga- og Chelsea-tatoveringer på armene.

Tatoveringene forteller klart hvor Anders Krystad har plassert fotballgalskapen sin.

Og det første Tore André Flo sa til Dagbladet da han fikk vite at Vålerenga venter i kvartfinalen, var:

- Hvem skal Anders Krystad holde med da?

Enga er livet

Men daglig leder i Vålerenga - og verdikommisjonmedlem - Krystad har ikke havnet i noe fotball-dilemma.
Når Vålerenga løper ut på Stamford Bridge 4. mars, og ut på Ullevaal to uker seinere, betyr ikke Chelsea-tatoveringen noe som helst. Da er Flo og co. bare et helt vanlig lag som skal slås ut av europacupen. Bare en gjeng med bønder, som VIF-Klanen antakelig vil synge.

Som Krystad sjøl sier det til Dagbladet:

- Chelsea er favorittlaget mitt i England. Men det er Vålerenga som er livet mitt - og jobben min. Det er selvsagt ikke tvil om hvem jeg holder med. Men det beste hadde naturligvis vært å møte Chelsea i finalen.

Fornøyd Flo

- Dette var strålende trekning for oss. Vålerenga er et lag vi bør slå. Og i tillegg får jeg meg en ekstra tur til Norge, sier en svært fornøyd Flo.
Vålerenga-trener Egil Olsens fotball-humør var mer midt på treet etter trekninga.

- Jeg er mellomfornøyd med å møte Chelsea. Det kunne vært verre, men det kunne helt klart også vært bedre. Jeg rangerte vel Lokmotiv Moskva og Lazio som enda vanskeligere motstandere. De som styrer pengesekken er nok fornøyde med Chelsea. Men sånt tenker ikke jeg på. Jeg hadde håpet på greske Panionis, sier Drillo til Dagbladet.

- Men vi kjenner i alle fall Chelsea bra, og det er en fordel. Dessuten var vi heldige som fikk bortebane i den første kampen.

Kollega Lars Tjærnås kunne også tenkt seg en annen motstander. Men de to første cup-rundene gir ham håp:

- Husk at Chelsea var millimeter fra å bli slått ut av både svenske og danske lag. Og jeg tviler på om Chelsea er noe verre enn Besiktas.