Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

... men Hareide tror på RBK-gull

Landslagssjef Åge Hareide tror Rosenborg vinner seriegullet. -  Fordi de er mest vant til situasjonen, sa han til NTB i går.

-  Vålerenga surret bort en gedigen matchball mot Sogndal, det var ikke noe godt tegn. De fikk vel det de i Danmark kaller «gummibein». Presset er stort på slutten, og jeg tror Rosenborg fikser dette fordi de er mest vant til situasjonen, sa Hareide.

-  RBK vil nok knurre på lørdag. Jeg blir ikke overrasket hvis Lyn får en skikkelig bakoversveis, fortsatte landslagssjefen.

Han er likevel imponert over det Vålerenga har fått til denne sesongen, og mener Steffen Iversen og Arni Gautur Arasons inntreden har vært særdeles viktig for spillergruppa.

Hareide dro fram et lite bilde på hvor små marginer det er i fotball.

-  Se på Vålerenga og Tromsø. VIF hadde vært i 1. divisjon med en ordentlig dommer, og Tromsø hadde spilt i samme divisjon med ordentlig forsvarsspillav Rosenborg, sa Hareide og gliste.

-  Det å gjenskape neste sesong blir utfordringen. Verken Lillestrøm, Stabæk, Bodø/Glimt, Lyn eller andre har klart det, og grunnen er sannsynligvis en økonomisk situasjon som har begrenset utviklingen, mente Hareide.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media