Men Haugesund vant videofinalen

Bare Tom Lund på speed kunne reddet LSK, mener Tom Stalsberg.

(Dagbladet.no): FKH-LSK 51 %-49 %.

OK, så vant Lillestrøm cupfinalen på Ullevaal. Men i den noe mer løssnippede cupfinalelåt-video-finalen her på Dagbladet.no var det «Connys Englar» som stakk av med en knepen seier i duell med Lillestrøm-låta «For LSK».

Av 4659 stemmer ble 51 prosent gitt til den blåhvite låta fra Vestlandet.

Delte meninger dukket opp i kommentarfeltet til artikkelen der våre eksperter vurderte videoene.

- «Connys Englar» e å vil for allti bli ein slager her på Haugalande, å den tiå me huske best (foruten om cupfinalen så Skarsfjord har prestert å få FKH opp i nå) så blir det nok tiden under Conny Karlsson, der det blei flerre goe opplevelser, samt noen mindre bra, skriver Kai Bang på klingende haugalandsdialekt.

- En cupfinalelåt skal få meg i riktig fotballstemning, med høy allsang faktor og gledesrus. Det er ikke «Connys Englar» i nærheten av å gjøre, og derfor går min stemme til «For LSK», uavhengig om jeg er LSK-supporter eller ikke, skriver «sebr».

FireFireTo-redaktør og fotballskribent Tom Stalsberg holdt Haugesund som knepen 2-1-vinner av cuplåtkampen, mens Dagbladets musikkanmelder Sven Ove Bakke dømte 0-0 og ønsket omkamp mellom to nye låter.

Samtidig utfordret han Stalsberg på å komme opp med noen som kunne gjort bra Lillestrøm-låt:

- Tom Lund på speed, var svaret.

SLUTTSTILLINGEN: Haugesund vant avstemningen med minste mulige margin.
MAGER TRØST? Mulig det, men Haugesund-fansen feiret jo uansett finaleplassen som en seier. Nå kan de også glede seg over seieren i cuplåt-kampen.