Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Men i går var storebror Jan Erik best

Magne Hoseth (22) er tilbake i landslagsvarmen, men i gårsdagens cupkamp var storebror Jan Erik Hoset (30) klart best.

Averøykameratene- Molde 0- 3

AVERØY (Dagbladet): Alt dette ifølge den tredje av Hoset-brødrene, Leif Inge (28). En leddbåndskade i kneet gjorde at AK-spilleren måtte følge cup- og brødreoppgjøret fra sidelinja.

Magne Hoseth og Molde skal være glade for at de fikk en scoring etter bare seks minutter. For AK-krigerne ga moldenserne til tider meget god matching, og i 1. omgang var faktisk hjemmelaget nærmere utlikning enn Molde var en 2- 0-ledelse. Magne Hoseth fikk lite og ingenting til. Hvis han ikke ble resolutt taklet av AK-forsvarerne, ble han lurt av hjemmelagets offsidefelle. Han skal faktisk være lettet over at Nils Johan Semb var langt unna Bruhagen stadion i går kveld.

Karamell

- Det går jo ikke an å spille fotball på denne banen her. Helt umulig, sier en normalt fintspillende Hoseth om sin tidligere hjemmebane.

- Leif Inge mener Jan Erik var bedre enn deg i dag?

- Og det er jeg helt enig med ham i. Han var taktisk mye smartere enn meg i dag. Han gikk på meg først, så på ballen, gliser Molde-spissen.

Også Bernt Hulsker er enig med den mellomste av Hoset-brødrene. I utmerket fleipehumør utbrøt han følgende om Sembs Hoseth-uttak:

- Kan Magne, kan alle!

Og fikk følgende karamell i retur.

- Den dagen Bernt kommer på A-landslaget, har jeg spilt old boys-fotball i flere år, smiler Magne Hoseth.

Han hadde så vidt gnikket søvnen ut av øynene da han fikk den gledelige landslagsnyheten av sin tekst-tv-lesende stefar Tor Atle Sørvik i går morges.

Kjempeglad

- Jeg ble selvfølgelig kjempeglad. Hadde aldri ventet å bli tatt ut, men på den andre siden er jeg jo i bra slag. Jeg spilte dårlig mot Stabæk - og i dag - men ellers har det gått bra denne sesongen. Det til tross for lungekollapsen tidligere i vinter, sier Averøys store sønn.

Han har ingen formening om hvor han bør spille - på flanken eller som spiss - når landslaget møter Finland 22. mai.

- Først må jeg bli tatt ut på laget. Men når jeg først er med i troppen, håper jeg selvfølgelig å få spille, sier Hoseth, som lover bedre takter på Ullevaal neste uke enn det han viste foran 700 publikummere på Bruhagen i går.

Daniel Berg Hestad spilte hele kampen og er tilbake i kapteinsrollen. Det er trener Gunder Bengtsson glad for.

- Da er alt som det skal være, sier han.

Men det spørs. I dag er det møte i sportslig utvalg i Molde, der blant annet spillernes misnøye til trenerne skal tas opp.

<B>FOTBALLBRØDRENE:</B> Jan Erik Hoset (t.h.) og Leif Inge Hoset (det er bare Magne av brødrene som skriver Hoseth) gleder seg over at broren igjen er inne i landslagsvarmen. - Det fortjener han virkelig, sier storebrødrene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media