Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Smørebuss for tog er litt lei konfeksjonen til Team Ulsrud (selvsagt):

Men snakker vi om et OL i 1918 (da det ikke var mesterskap) når VG skriver om et "homo-kyss"?

Heretter skriver vi med magefølelsen som en annen Hetland

TEAM ULSRUD: Grinebiteravdelingen i Smørebuss for tog får sjelden slippe til, men i dag gjør de det og de er selvsagt lei de narraktige buksene til Team Ulsrud. Kjør debatt! Foto: NTB Scanpix.
TEAM ULSRUD: Grinebiteravdelingen i Smørebuss for tog får sjelden slippe til, men i dag gjør de det og de er selvsagt lei de narraktige buksene til Team Ulsrud. Kjør debatt! Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Smørebuss for tog er heldigvis ikke tilknyttet Ruter, Jernbaneverket, NSB eller Bane Nor, vi opererer fritt og har to egne Inter City-linjer direkte til himmelen hvis det trengs.

I går kjørte vi oss forresten bort slik som også mange andre har gjort under dette mesterskapet som nå er inne i sin drøye andre uke. Vi skriver i dag, ikke med magefølelsen til trener Tor Arne Hetland, men med hodet (nei, det gjør du ikke hører vi noe rope) og ser at VG omtaler et lite kyss foran søndagens slopestylefinale der amerikaneren Gus Kenworthy igjen viste sin kjærlighet til Matt Wilkas som under OL i Russland for fire år siden, landet der du virkelig ikke har det lett hvis du har en kjæreste som går under regnbueflagget. Russland skal ha VM i fotball neste år forresten. Rubler vinner over rettigheter.

Vel. VGs overskrift var «Han hylles for homo-kyss i OL». Homo-kyss der altså. Vi har hørt om mange forskjellig kyss som dødskyss, kyss meg bak, kyss katta, kyss, klapp og klem og kyss meg på mandag, men homokyss er litt ny.

Dette viser at vi faktisk skriver OL 1918 og heretter åpner dette opp for titler som «Heteroklining ved K-punktet», «Lesbeflørt i halfpipe» og ikke minst, «Transe kysset bob». Vi gleder oss veldig. Doping er det foreløpig avslørt lite av i Sør-Korea, men en russisk utøver ( både A og i går resultatet av B-prøven) har testet positivt. Vi i denne syrebussen, uten eksosanlegg og peiling, er ikke det spor overrasket.

Vi har hele den siste uka spilt lommecurling, ikke spist harehund, sammen med russere, finner, dansker (det eneste de kan av vintersport foruten å ramle på ski) og to fra New Zealand og her har vi mekka og tjalla så vi har vært like steine i boet alle sammen, curling er tidenes partydop.

Curlingsteinene er forresten laget av granitt fra den vesle ubebodde øya Ailsa Craig utenfor kysten av Skottland, heia The Bhoys.

Smørebuss for tog må også tilstå én ting, gamle grinebitere som vi er, at vi plutselig ble veldig lei Team Ulsrud og deres narraktige konfeksjon som var gøy før. Veldig lei. Beklager så mye. Ja, virkelig av hele vår hjerte, vi som går kledd som om vi skulle tror at vi skulle på Ragnarock i morra. Også.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!